Telefon za zabavu – Nokia 3210 se vraća posle 25 godina

Nokia 3210 je ponovo lansirana da proslavi 25. godišnjicu ikoničnog uređaja.

PCPress.rs Image

Modernizovane verzije uključuju Bluetooth 5.0 i kameru od 2MP

Možda je to bio vaš prvi mobilni telefon ikada ili samo jedan od vaših favorita iz oko prelaska u novi milenijum? Verovatno se sećate koliko je čvrst bio uređaj, kako je baterija trajala večnost i čudo koje je bio Zmija, klasična igra izazova.

Sve to i više, sada će se vratiti, zahvaljujući HMD-u, finskom proizvođaču mobilnih telefona koji sada proizvodi Nokia uređaje.

Originalno lansiran 1999. godine, ne može biti potpuno isti proizvod, ali je prilično blizu. Ponovno izdanje će korisnike transportovati u vreme bez aplikacija, neprekidnog listanja i nekoliko društvenih mreža koje stalno šalju obaveštenja tražeći našu pažnju.

Nokia 3210 će biti idealna ako želite da se isključite, ali još uvek imate opciju da budete u kontaktu s drugima.

Lars Silberbauer, glavni marketing direktor HMD-a, izjavio je: “Nokia 3210, kulturna ikona, ponovo je na vrhu globalnog bum-a glupih telefona, kako potrošači traže ravnotežu između vremena provedenog pred ekranom i digitalnog detoksa. Nokia 3210 ima jednostavnost u svojoj suštini, omogućavajući potrošačima da budu potpuno prisutni. Zaboravite glupi telefon, ovo je zabavni telefon 2024. godine.”

Pročitajte i:  Ericsson je stabilizovao prodaju

Kako se novi Nokia 3210 upoređuje s starim?

Za moderno doba, telefon ima koristi od Bluetooth 5.0 kako bi dobrodošle bežične slušalice bile deo zabave, kao i USB-C punjač radi jednostavnosti korišćenja i kompatibilnosti s vašim glavnim uređajima. Kamera od 2MP na zadnjoj strani pruža novu pogodnost koja nije bila prisutna u originalu.

Priključak za slušalice od 3,5 mm ponovo je dobrodošao za žičane veze, a 128MB interne memorije, podržane mikroSD karticom do 32GB, znače da vaš telefon može držati značajan obim muzike i zvuka. Tu su i FM radio i MP3 plejeri.

Zmija se vraća u sjajnoj punoj boji!

4G će omogućiti jasne telefonske pozive dok držite 2,4-inčni ekran uz uho, dok se može skinuti baterija! Paket snage od 1450mAh trebalo bi da omogići oko 10 sati razgovora. Impresivno, zar ne?

Ponovno pokrenuta Nokia 3210 biće dostupna u tri boje: Scuba plava, Y2K zlatna i Grunge crna i može se naručiti odmah.

Izvor: Readwrite

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *