Telekom InoCall – jeftiniji pozivi ka inostranstvu

InoCall Telekom Srbija svoju raznovrsnu ponudu obogatio je još jednom jedinstvenom uslugom pod nazivom InoCall – elektronskim vaučerom za međunarodne razgovore u fiksnoj mreži.

InoCall će omogućiti svim našim korisnicima da po veoma povoljnim cenama telefoniraju ka inostranstvu, pozivajući sa bilo kog fiksnog telefonskog aparata koji ima mogućnost tonskog biranja, kao i sa javnih govornica.

Za sve korisnike nove usluge, minut razgovora sa inostranstvom će se tarifirati po znatno nižim cenama:

4,8 dinara za SAD, Kanadu, Australiju, Kinu, Hrvatsku, Makedoniju, Sloveniju, Nemačku, Austriju, Italiju, Švajcarsku, Francusku, Švedsku, Veliku Britaniju i Mađarsku

9,6 dinara za Rusiju, Rumuniju i Grčku.

Izuzetno povoljna cena razgovora od 4,8 dinara po minutu, za SAD i Kanadu važi za pozive i prema fiksnim i prema mobilnim mrežama.

InoCall je dostupan u dva paketa: CALL 200 (200 dinara) i CALL 500 (500 dinara).

InoCall usluga se aktivira jednostavno – besplatnim pozivom na broj 0800 18, unošenjem broja koji korisnik dobija na papirnom slipu (isečku) prilikom kupovine elektronskog vaučera, pritiskom na taster #. Potom se unosi kod 00 za međunarodne pozive, zatim pozivni broj zemlje, željeni broj telefona i ponovo taster #. Prvi poziv označava ujedno aktivaciju InoCall-a. Neophodno je da korisnik aktivaciju izvrsi do datuma označenog na isečku, dok je važnost elektronskog vaučera 30 dana od trenutka aktivacije.

Pročitajte i:  PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga

Sve dodatne informacije mozete dobiti na sajtu www.telekom.nadlanu.com ili pozivom na broj Kontakt centra 9813 ili 064/789.

Izvor: Telekom Srbija, PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,