Telekom InoCall – jeftiniji pozivi ka inostranstvu

InoCall Telekom Srbija svoju raznovrsnu ponudu obogatio je još jednom jedinstvenom uslugom pod nazivom InoCall – elektronskim vaučerom za međunarodne razgovore u fiksnoj mreži.

InoCall će omogućiti svim našim korisnicima da po veoma povoljnim cenama telefoniraju ka inostranstvu, pozivajući sa bilo kog fiksnog telefonskog aparata koji ima mogućnost tonskog biranja, kao i sa javnih govornica.

Za sve korisnike nove usluge, minut razgovora sa inostranstvom će se tarifirati po znatno nižim cenama:

4,8 dinara za SAD, Kanadu, Australiju, Kinu, Hrvatsku, Makedoniju, Sloveniju, Nemačku, Austriju, Italiju, Švajcarsku, Francusku, Švedsku, Veliku Britaniju i Mađarsku

9,6 dinara za Rusiju, Rumuniju i Grčku.

Izuzetno povoljna cena razgovora od 4,8 dinara po minutu, za SAD i Kanadu važi za pozive i prema fiksnim i prema mobilnim mrežama.

InoCall je dostupan u dva paketa: CALL 200 (200 dinara) i CALL 500 (500 dinara).

InoCall usluga se aktivira jednostavno – besplatnim pozivom na broj 0800 18, unošenjem broja koji korisnik dobija na papirnom slipu (isečku) prilikom kupovine elektronskog vaučera, pritiskom na taster #. Potom se unosi kod 00 za međunarodne pozive, zatim pozivni broj zemlje, željeni broj telefona i ponovo taster #. Prvi poziv označava ujedno aktivaciju InoCall-a. Neophodno je da korisnik aktivaciju izvrsi do datuma označenog na isečku, dok je važnost elektronskog vaučera 30 dana od trenutka aktivacije.

Pročitajte i:  „Nijedna vrsta ne umire sama“ – nova kampanja Telekoma Srbija

Sve dodatne informacije mozete dobiti na sajtu www.telekom.nadlanu.com ili pozivom na broj Kontakt centra 9813 ili 064/789.

Izvor: Telekom Srbija, PC Press

Facebook komentari:

Tagovi: , ,