ERP 2024

Telekom Srbija otvorio novu poslovnicu u Rumi

Telekom Srbija otvorio je novu, modernizovanu poslovnicu u Rumi, u ulici Glavna br. 109, opremljenu prema novim standardima i osmišljenu tako da svim korisnicima Opšine Ruma, Pećinci i Irig omogući da sve što im je potrebno od telekomunikacionih usluga – mobilna, fiksna telefonija, multimedijalni servisi ili internet – dobiju na jednom mestu.

telekom

Kao posebna pogodnost, organizovana je promotivna kampanja za  mt:s postpaid korisnike sa bonusom u iznosu od 1000 dinara, što znači da korisnici koji u tom periodu zaključe postpaid ugovor dobijaju dodatnih 1000,00 dinara za razgovore, sms i data saobraćaj u mt:s mreži.

Prisutnima se obratila Marija Božić, šef Službe za prodaju rezidencijalnim korisnicima Telekoma Srbija u Rumi, koja je istakla da kompanija nastoji da pored objedinjene ponude i dostupnosti savremenih tehnologija, korisnicima omogući da na jednostavan i brz način dođu do informacija i usluga Telekoma Srbija.

Takođe, svi korisnici Telekoma Srbija moći će na jednom mestu, da podnesu sve vrste zahteva, bez obzira da li se radi o prepaid ili postpaid korisnicima mt:s-a, ili su u pitanju korisnici fiksne telefonije, ADSL-a ili IPTV-a.

Radno vreme nove poslovnice Telekoma Srbija u Rumi je od 09-15:30h radnim danom, a subotom od 09-13h.

Izvor: Telekom Srbija

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,