BIZIT plus

4 i 5 godina garancije na Asus-ove monitore

Asus je poslednjih nekoliko godina uložio mnogo truda da bi izašao sa što boljim, naprednijim i pre svega kvalitetnijim monitorima. Rezultat tog kvaliteta ogleda se i u novoj garanciji od 4 ili 5 godina za veliki broj različitih modela. Garantni rokovi važe za: Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju.

Asus-logo

Koji su to Asus-ovi modeli?

  • Serija VS – Svi modeli koji počinju sa VS i nemaju IPS panel imaju 4  godine garancije.
  • Serija VX – Svi modeli čiji naziv počinje sa VX imaju  4 godine garancije.
  • Modeli  VS IPS – VS modeli sa IPS penalom imaju 5 godina garancije.
  • Modeli sa 27“ dijagonalom – Svi modeli iz svih serija sa 27“ dijagonalom imaju5 godina garancije.

Serije ML/MX/PA/VG/PB – svi modeli iz visoke klase koji u nazivu imaju ML/MX/PA/VG/PB imaju 5 godina garancije.

Serija

Garancija

Modeli

VS

4 godine

VS197D

VS197N

VS198D

VS208NR

VS208DR

VS228D

VS228H

VS238N

VS238H

VS247H

VS248H

VX

4 godine

VX238T

VX238H

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN

4 godine

VN247H

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VS IPS

5 godina

VS229HR

VS239HR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27"

5 godina

VK278Q

VS278Q

VE278Q

VE278H

VE276Q

VE278N

 

 

 

 

 

MX

5 godina

MX279H

MX239H

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ML

5 godina

ML249H

ML248H

ML239H

ML238H

ML229H

 

 

 

 

 

 

VG

5 godina

VG278H

VG278HE

VG27AH

VG23AH

VG248QE

 

 

 

 

 

 

PA

5 godina

PA248QJ

PA248Q

PA238Q

 

 

 

 

 

 

 

PB

5 godina

PB278Q

PB248Q

PB238Q

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte i:  ASUS predstavio Zenfone 11 Ultra, znamo cenu za Srbiju

Zašto Asus-ovi monitori?

Svaki proizvod vam donosi sve najbolje od Asus-a. Svi modeli Asus-ovih monitora dolaze sa A+ panelom i 4-5 godina garancije, i prošli su stroge testove izdržljivosti.

1.      Neverovatne inovacije i Asus-ove ekskluzivne tehnologije: čine da ono što vidite izgleda neverovatno dobro

Funkcija Asus “QuickFit Virtual Scale” omogućava pregled fajla u realnoj veličini pre štampanja, u dokument (A4, letter), fotografija (8”x 10”, 5”x7”, 4”x6”, 3”x5”, 2”x2”), i “grid” režimima koji su dostupni preko “hotkey” tastera; ono što vidite, to ćete i dobiti.

Uz Asus-ovu All-in 3D tehnologiju, i ekskluzivni taster, možete bilo koji 2D sadržaj pretvoriti u 3D. Pruža kompletan bioskopski doživljaj u kućnoj atmosferi pošto isporučuje kristalno jasnu i čistu 2D ili 3D sliku na recimo modelu oznake VG23AH.

Asus-ova tehnologija “Splendid™ Video Intelligence” služi za automatsku analizu slike, određuje vrstu zadatka koji korisnik trenutno obavlja, i na osnovu toga podešava parametre monitora kako bi se dobila postojana slika i precizne boje. Postoji 6 unapred postavljenih režima (Scenery, Theater, Game, Night View, sRGB, i standardni) koje je moguće izabrati pomoću namenskih tastera.

Pročitajte i:  ASUS ROG Zephyrus G16 GU605: Snaga za poneti

2.      Izbor vašeg idealnog premium panela je jednostavan: Asus IPS monitor

Tehnologija “In-plane Switching “(IPS) donosi viši kvalitet slike i reprodukciju boja u različitim uglovima gledanja; IPS paneli širokog ugla gledanja, 178° (H) / 178° (V), eliminišu promenu boja na vašem monitoru, bez obzira na to šta i kako gledate na njemu. Asus vam je obezbedio veliki izbor IPS monitora u zavisnosti od vaših potreba.

3.      Pametna kontrola kontrasta

Asus “Smart Contrast Ratio” (ASCR) predstavlja dinamički kontrast koji procenjuje koliko se ekranmože zamračiti. ASCR isporučuje precizniju sliku, što je naročito važno kada gledate noćne scene u filmovima ili igrate igre koje imaju tamniju pozadinu.

4.      Napredno povezivanje 

Uz ostale najnovije tehnologije na polju monitora, sada imate i mogućnost povezivanja monitora sa vašim uređajima preko velikog izbora konektora, uključujući HDMI, DisplayPort, DVI, i više. Uz to, sa ugrađenim kamericama, USB priključcima, i podnožjima za kartice, Asus-ovi monitori vam omogućavaju da uradite više stvari na jednom mestu.

5.      Pobednički dizajn 

Preko sto industrijskih inžinjera u kompaniji Asus projektuje proizvode koji su širom sveta poznati po kombinaciji inovativne estetike i ergonomskog dizajna. Asus-ovi proizvodi su osvojili nebrojeno mnogo priznanja, u koje spadaju gotovosve poznate nagrade od “iF” i nagrada “Red Dot” za dizajn u Nemačkoj, do nagrade “Good Design” iz Japana.

Pročitajte i:  Samsung Electronics proglašen za broj 1 na globalnom tržištu OLED monitora

6.      Zeleno obećanje za zaštitu okoline 

U skladu sa Asus-ovom “Zelenom” filozofijom, Asus-ovi LCD monitori ispunjavaju stroge standarde za zaštitu okoline, a koje su postavile organizacije RoHS, Energy Star, J-MOSS, i TCO Label. Ovi proizvodi imaju sertifikate EPEAT Gold i Taiwan Green Mark2.

Izvor: Asus

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,