ASUS Zenbook

Telenor daje besplatan internet za čitanje i dečije programe

Kao deo podrške svima da ostanu kod kuće, Telenor svojim korisnicima daje besplatni internet za korišćenje Bookmate i Nickelodeon digitalnih servisa kako bi mogli neograničeno da čitaju onlajn i gledaju dečije programe. To je još jedna od inicijativa koje Telenor uvodi u vanrednim okolnostima, kako bi omogućio građanima Srbije da ostanu povezani na daljinu da bi zaštitili svoje zdravlje i zdravlje svojih sugrađana.

PCPress.rs Image

Besplatni Bookmate i NeckelOdeon Play

Povezivanje korisnika putem nacionalne mreže je prioritet kompanije tokom vanrednog stanja. Telenor mreža je stabilna i pouzdana, i timovi inženjera rade na njenom održavanju 24/7. Besplatno korišćenje digitalnih servisa je još jedna od inicijativa koje Telenor uvodi u vanrednim okolnostima,  kako bi omogućio građanima Srbije da ostanu povezani na daljinu da bi zaštitili svoje zdravlje i zdravlje svojih sugrađana.

PCPress.rs Image

Bookmate digitalni servis nudi pristup hiljadama onlajn knjiga putem telefona, tableta ili laptopa na srpskom i engleskom jeziku.

NickelOdeon Play omogućava gledanje crtanih filmova iz Nickelodeon kataloga i igranje igrica na svim svojim uređajima.

Pročitajte i:  Klimatske promene i oporavak od pandemije

PCPress.rs Image

Telenor je na svom sajtu pokrenuo segment „I kod kuće ostajemo povezani!“ kako bi  pružao savete korisnicima kako da telekomunikacione usluge obavljaju onlajn.

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , , , , ,