BIZIT plus

Telenor daje besplatan internet za čitanje i dečije programe

Kao deo podrške svima da ostanu kod kuće, Telenor svojim korisnicima daje besplatni internet za korišćenje Bookmate i Nickelodeon digitalnih servisa kako bi mogli neograničeno da čitaju onlajn i gledaju dečije programe. To je još jedna od inicijativa koje Telenor uvodi u vanrednim okolnostima, kako bi omogućio građanima Srbije da ostanu povezani na daljinu da bi zaštitili svoje zdravlje i zdravlje svojih sugrađana.

PCPress.rs Image

Besplatni Bookmate i NeckelOdeon Play

Povezivanje korisnika putem nacionalne mreže je prioritet kompanije tokom vanrednog stanja. Telenor mreža je stabilna i pouzdana, i timovi inženjera rade na njenom održavanju 24/7. Besplatno korišćenje digitalnih servisa je još jedna od inicijativa koje Telenor uvodi u vanrednim okolnostima,  kako bi omogućio građanima Srbije da ostanu povezani na daljinu da bi zaštitili svoje zdravlje i zdravlje svojih sugrađana.

PCPress.rs Image

Bookmate digitalni servis nudi pristup hiljadama onlajn knjiga putem telefona, tableta ili laptopa na srpskom i engleskom jeziku.

NickelOdeon Play omogućava gledanje crtanih filmova iz Nickelodeon kataloga i igranje igrica na svim svojim uređajima.

Pročitajte i:  Blokiranje domena koji asociraju na poznate brendove

PCPress.rs Image

Telenor je na svom sajtu pokrenuo segment „I kod kuće ostajemo povezani!“ kako bi  pružao savete korisnicima kako da telekomunikacione usluge obavljaju onlajn.

Facebook komentari: