Telenor ostvario prihod preko 10 milijardi dinara u poslednjem kvartalu

Prihodi kompanije Telenor Srbija u poslednjem kvartalu 2013. godine iznosili su 10,660 milijardi dinara, što predstavlja rast od 1 odsto u poređenju sa istim kvartalom u 2012. Godini, navodi se u zvaničnom saopštenju kompanije Telenor.

Telenor_horizontalniBaza Telenorovih korisnika u Srbiji iznosi 3,2 miliona, za 1 odsto manje u odnosu na isti period prethodne godine.

Nivo kapitalnih investicija ostao je visok u poslednjem kvartalu 2013. godine zahvaljujući, pre svega, kontinuiranom povećanju kapaciteta i širenju pokrivenosti naše mreže.

„Ekonomsko okruženje u Srbiji u četvrtom kvartalu i dalje je predstavljalo ozbiljan izazov za naše prihode, dok konkurencija na tržištu ostaje jaka. Čak i u takvim tržišnim uslovima bili smo u stanju da povećamo naše prihode i postignemo zdravu profitabilnost“, rekao je Erlan Neten, izvršni direktor finansija kompanije Telenor Srbija.

„Ovi rezultati većinom su postignuti zahvaljujući našoj rešenosti da ostanemo fokusirani na inovativne i nove načine usluživanja naših korisnika, što je posebno očigledno u slučaju kupovine KBC banke. Dalja ulaganja u našu mrežu i maloprodajne objekte omogućiće nam da poboljšamo dostupnost naših usluga, njihovu brzinu i lakoću korišćenja i održimo lidersku poziciju na telekomunikacionom tržištu.“

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,