Telenor: Pozivi ka inostranstvu za 3,4 din/min

telenor-and-rim-launch-the-blackberry-solution-in-norway Poziv ka inostranstvu već od 3,4 dinara po minuti omogućen je svim Telenorovim pripejd i postpejd korisnicima sa novim tarifnim dodatkom. Ovo je jedini servis u Srbiji koji po najpovoljnijim cenama omogućava direktne pozive ka fiksnim i mobilnim mrežama u inostranstvu sa mobilnog telefona, bez prethodnog pozivanja lokalnog broja, ukucavanja zvezdica, taraba i tajnih kodova, saopšteno je iz kompanije Telenor.

Na primer, cena poziva ka fiksnim mrežama u Nemačkoj ili Austriji je 4,3 dinara po minutu, dok je ka mobilnim 18 dinara po minutu (cena bez aktiviranog dodatka je 49,9 din). Za Hrvatsku ove cene su 3,4 dinara po minutu i 14,4 dinara po minutu (cena bez aktiviranog dodatka je 39,9 din.), za Ameriku i Kanadu 6 dinara po minutu i za fiksne i za mobilne mreže, itd.

Tarifin dodatak se aktivira slanjem besplatne poruke sa tekstom "MP" na broj 9000 ili putem menija *111#, izborom opcije "Tarifni dodatak".

Tarifnim dodatkom pokrivene su 44 zemlje. Cena dodatka je 100 dinara bez poreza, naknada za uspostavljanje veze se ne naplaćuje, a pozivi se tarifiraju zaokruživanjem na minut.

Za pripejd korisnike dodatak važi 30 dana od datuma aktivacije, a postpejd korisnicima se dodatak automatski obnavlja sve dok se korisnik ne odjavi.

Izvor: Telenor

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,