BIZIT plus

Vip Mobile dobija novog predsednika u Srbiji

tanasis_kacirubas_11510 Tanasis Kacirubas (Thanasis Katsiroubas), menadžer u oblasti mobilnih komunikacija sa velikim međunarodnim iskustvom, naslediće Aleksandera Šperla na poziciji predsednika Upravnog odbora "Vip mobile".

Aleksander Šperl je 10. maja 2010. godine postavljen za izvršnog direktora za komercijalne poslove kompanije "A1 Telekom Austria", nakon tri i po godine uspešnog poslovanja na mestu predsednika UO i izvršnog direktora za marketing "Vip mobile". Šperl će novu poziciju preuzeti u avgustu ove godine.

Tanasis Kacirubas, poreklom Grk, je već 15 godina u industriji telekomunikacija, a svoje bogato iskustvo je sticao radeći za nekoliko mobilnih operatera u Istočnoj i Jugoistočnoj Evropi. Između ostalog, Tanasis Kacirubas je bio na poziciji predsednika UO kompanije "Globul", drugog najvećeg mobilnog operatera u Bugarskoj.

Kacirubas se školovao u Sjedinjenom Američkim Državama. Poseduje dve tehničke diplome bostonskog univerziteta Nortistern, kao i zvanje MBA.

Petra Štangl je krajem aprila postavljena na mesto izvršnog direktora za marketing kompanije "Vip mobile". Ona se pridružila UO ovog mobilnog operatera sa pozicije zamenika direktora za marketing "Mobilkom Austria".

petra_stangl_11510 Petra Štangl je studirala poslovnu administraciju na univerzitetu u Regensburgu i društveno ekonomske nauke na univerzitetu u Insbruku. Svoju karijeru u "Mobilkom Austria" je započela kao stariji menadžer Sektora za odnose sa privatnim korisnicima.

Izvor: eKapija

Facebook komentari: