BIZIT plus

Televizori za poslovne korisnike – Samsung Smart Signage TV

Kompanija Samsung Electronics predstavila je Samsung Smart Signage TV, tip televizora dizajniran za mala i srednja preduzeća i vlasnike malih ili kućnih kancelarija.

SmartSignageTV_4Za razliku od konvencionalnog TV-a, ovaj je prilagođen potrebama poslovnih korisnika.

Poseduje mogućnost podele ekrana  na više delova i prikaz različitog sadržaja, koji mogu da upotrebe za prikazivanje reklamnih banera i menija koristeći video snimke, fotografije i tekstove, kažu iz Samsunga. Rešenje obuhvata LED TV sa integrisanim TV tjunerom i mogućnošću prikaza sadržaja u ful HD rezoluciji, softver za upravljanje, integrisani WiFi, daljinski upravljač za TV i dodatnu opremu koja uključuje stalak i mali zidni nosač.

„Do sada su mnoga mala i srednja preduzeća i vlasnici prodajnih objekata morali da se oslanjaju na obične televizore kako bi predstavili glavne informacije u svojim prodajnim prostorima. To ne ograničava samo priliku za kontakt klijenata sa brendom već i mogućnosti jednostavnog izlaganja, ažuriranja i promene promotivnih materijala“, istakao je Seogi Kim, viši potpredsednik poslovne jedinice za korporativne vizuelne displeje u kompaniji Samsung Electronics. „Naš Samsung Smart Signage TV menja paradigmu rešenja za displej i bukvalno u jednom paketu pruža bolje iskustvo kako za klijente, tako i za zaposlene.“

Samsung Smart Signage TV biće dostupan na našem tržištu od polovine septembra, u verzijama dijagonale od 40 ili 48 inča. Za više informacija posetite www.samsung.com/displaysolutions/signagetv.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung lansira aplikaciju za pomoć ljudima sa govornim poremećajima