Teren  – sportska društvena mreža

Gledanje fudbalske ili košarkaške utakmice i teniskog meča od sada će biti još interesantnije ukoliko na svom pametnom telefonu imate instaliranu društvenu mrežu Teren, kažu iz kompanije Telekom Srbija

Telekom TerenTeren je sportska društvena mreža putem koje korisnici mogu međusobno da se takmiče, navijaju za omiljeni tim i komentarišu najnovija sportska dešavanja. Dostupna je za Android telefone, kao i za iOS platformu, a promovišu je naši poznati sportisti – Ljubinko Drulović, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Nemanja Kojić, fudbaler FK Partizan, Nenad Milijaš, kapiten FK Crvena zvezda, Andrija Prlainović, najbolji svetski vaterpolista i proslavljeni košarkaški reprezentativci Dejan Tomašević, ujedno i potpredsednik KSS i Miroslav Berić.

„Mi u Telekomu Srbija smo, prateći dešavanja na polju telekomunikacija u svetu, ali i kod nas, uvideli da su online aplikacije i portali jedan od pravaca u kojem se naša industrija kreće. Upravo zbog toga, u poslednje vreme smo pokrenuli nekoliko zanimljivih i inovativnih projekata čiji konačni ishod predstavljaju iOS i Android aplikacije. Najnoviji je vezan za sport i zove se jednostavno – Teren. Ljudi u našoj zemlji vole i prate sport, upravo su sportski uspesi doneli mnogo radosti celoj naciji, i to nas je dodatno motivisalo u želji da realizujemo ovaj vrlo zahtevan projekat, kakav Teren sigurno jeste, i samim tim pružimo svima priliku da testiraju svoje znanje a istovremeno se i zabave“, izjavio je Predrag Ćulibrk, generalni direktor Telekoma Srbija, i završio svoje obraćanje citirajući Stevea Jobsa, osnivača kompanije Apple: „Inovativnost je ono što razlikuje lidera od pratilaca“.

Facebook komentari:

1 thoughts on “Teren  – sportska društvena mreža

  • 27. 05. 2014. at 12:42
    Permalink

    Ko sve danas ne citira Džobsa, to je tuga. Mogao bi Predrag Ćulibrk da se ugleda na punktualnost pokojnog Stivena P. Džobsa pa da ne zavlači sa uvođenjem iPhone uređaja u opticaj. Možda bi neko trebao da ga podseti da je rok od mesec dana davno probijen.

    Kada konačno bude predstavljen iPhone, cena će biti 1 dinar uz paket od 200 EUR mesečno. Kakav će to smehotres biti.

    Društvena mreža Teren će hrabro krstariti interetom – kao Titanik.

Comments are closed.