Tesla tableti predstavljeni u Crnoj Gori

Kompanija Comtrade predstavila je svoje Tesla tablete i na tržištu Crne Gore.

CJ5H2459 copy

Tesla tableti nastali su u saradnji kompanije Comtrade i kompanije Intel, a iz ComTradea kažu da su na projektu radili tri godine.

“Sama činjenica da ovaj projekat lansiramo upravo sa kompanijom Intel, govori o tome da ovaj proizvod nećemo prodavati samo na tržištu regiona, već i u celom svetu”,  izjavio je predsednik Comtrade grupacije, Veselin Jevrosimović.

“Verovatno će me mnogi pitati: “Pa dobro šta je tu Comtradeovo?”, “Zašto se to proizvodi u Kini?”. Comtradeov je brend, Comtradeova je kontrola kvaliteta, Comtradeova je softverka optimizacija, a sve ostalo pravimo u dalekoj Kini . Mi smo to mogli i ovde da proizvodimo, međutim onda ne bismo mogli da napravimo proizvod koji je konkurentan ni na domaćem, a kamoli na stranom tržištu”, rekao je Jevrosimović.

U prodaji se nalazi tri modela: Tesla 7,85″, H7 i L7. Inovativna inženjerska rešenja, vrhunska Intel tehnologija i dvadesetogodišnje iskustvo kompanije Comtrade, udružili su se kako bi stvorili ove munjevite, svestrane, moćne, optimizovane, izdržljive i atraktivne uređaje. Za ovaj projekat, kompanija Comtrade dobila je i punu podršku Muzeja Nikole Tesle, kao institucije koja brine o očuvanju Teslinog lika i dela.

Pročitajte i:  Električni automobili prelaze 600 milja

“Sama činjenica da mi ovaj projekat lansiramo sa kompanijom Intel, govori o tome da ovaj proizvod nećemo prodavati samo na tržištu regiona, već u celom svetu. Međutim, količine koje smo prodali u prva dva meseca su nas itekako iznenadile. Mi sada plasiramo 50.000 komada. Mislili smo da ćemo sa tom količinom uspeti da opslužimo celu istočnu Evropu, međutim zadovoljili smo potrebe samo centralnoistočne Evrope. Iz tog razloga će se ovaj uređaj na tržištu Evropske unije i SAD naći tek krajem oktobra”, zaključio je Jevrosimović.

Više informacija u vezi Tesla tableta možete pronaći na zvaničnom sajtu www.tesla.info

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,