The Kingdom Hearts stiže za Nintendo Switch 10. februara

Krajem prošle godine, Nintendo je otkrio da će trilogija Kingdom Hearts doći na Nintendo Switch, i biće dostupna za striming u cloud-u. Kingdom Hearts – HD 1.5 + 2.5 ReMix, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue i Kingdom Hearts III stižu preko cloud-a 10. februara za 90 dolara, tj. 72 dolara u pretprodaji.

The Kingdom Hearts stiže za Nintendo Switch 10. februara

Kingdom Hearts trilogija koštaće 90 dolara

Serija je jedna od najprodavanijih franšiza Square Enix-a svih vremena, posebno originalni i Kingdom Hearts III naslovi. Pošto je Switch trilogija verzija u cloud-u, biće vam potrebna relativno brza internet veza da biste imali pristojno iskustvo. Kupovinom cele kolekcije ili pojedinačne Kingdom Hearts III verzije, dobićete Advent Red Keyblade za upotrebu u Kingdom Hearts III + Re Mind.

U Tokiju će se održati i događaj povodom 20. godišnjice Kingdom Hearts, sa mini koncertom, pitanjima i odgovorima sa razvojnim timom, izložbom i još mnogo toga. Kolekcija je sada dostupna za pretprodaju po ceni od 72 dolara. Ako je to previše, možete unapred naručiti pojedinačne naslove po cenama koje variraju od 33 do 40 dolara. Cena trilogije posle toga raste na 90 dolara, pa ako ste zainteresovani, pokušajte da je preuzmete pre datuma objavljivanja 10. februara.

Pročitajte i:  Nintendo tuži kreatore Yuzu Switch emulatora za pirateriju

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,