TikTok testira muzički striming servis u Australiji, Meksiku i Singapuru

TikTok je počeo da poziva korisnike u Australiji, Meksiku i Singapuru da učestvuju u zatvorenom beta testu za svoju novu uslugu striminga muzike. Aplikacija za video hosting kratke forme je početkom jula pokrenula beta testiranje za svoju novu uslugu striminga u Brazilu i Indoneziji.

PCPress.rs Image

Aplikacija dostupna na App Store-u i Google Play prodavnici

TikTok Music je potpuno zasebna aplikacija koju će testeri moći da preuzmu sa Apple App Store-a ili Google Play prodavnice. Međutim, povezuje se sa glavnom aplikacijom TikTok, tako da korisnici mogu pronaći pune verzije pesama koje postaju viralne na platformi za deljenje videa. Aplikacija za striming muzike navodno nudi personalizovane preporuke pesama, tekstove u realnom vremenu, kolaborativne liste pesama i mogućnost pronalaženja pesama putem funkcije pretraživanja tekstova.

Aplikacija u vlasništvu ByteDance-a rekla je da će usluga, kada se probni period završi, koštati 8,16 USD mesečno u Australiji, 6,86 USD u Meksiku i 7,48 USD u Singapuru. TikTok već ima uslugu striminga muzike pod nazivom Resso dostupnu u Indiji, Brazilu i Indoneziji, ali ukida aplikaciju u poslednje dve zemlje u septembru. Kompanija tek treba da objavi da li i kada njena muzička aplikacija takođe dolazi u SAD.

Pročitajte i:  TikTok kreatori upozoravaju na ekonomski uticaj zabrane

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: