BIZIT plus

Tim bilding nije prošlost – Gorski Hotel & Spa kreira budućnost

Promene koje su se dogodile u čitavom svetu izmenile su način funkcionisanja svih aspekata našeg života. Na neke stvari smo se navikli lakše, na neke teže, ali period istinske adaptacije tek nam predstoji.

PCPress.rs Image

Kako znamo da je mogućnost prilagođavanja odlika najjačih, biramo da se prilagodimo i biramo na tom putu saveznike koji nam mogu pomoći.

Zato ne moramo da se odreknemo poslovnih putovanja i tim bildinga. Oni nam donose radost, povezivanje i bolje rezultate. Važno je samo pronaći bezbedno mesto i pouzdane partnere. Prepoznajući važnost svega navedenog, u hotelu Gorski posvetili su se svim detaljima koji će nam omogućiti da radimo ono što volimo i pružiti nam mogućnost bezbednih i inovativnih poslovnih okupljanja.

Mere bezbednosti na prvom mestu

Na prvom mestu strogo se sprovode sve mere prevencije i čuva zdravlje. Od dezinfekcije kartica, postavljenih dezinfekcionih barijera, preko posebno spremljenih dezinfekcionih sredstava za svakog gosta, do prilagođenog načina rada spa centra – sve su mere preduzete. Gorski Hotel & Spa poseduje sopstvene dezinfikatore, kojima njihovi obučeni zaposleni samostalno vrše profesionalnu i bezbednu dezinfekciju svake pojedinačne sobe pre ulaska gostiju, kao i dezinfekciju svih zajedničkih prostorija više puta dnevno.

PCPress.rs Image

Kongresni centar hotela Gorski otvoren je neposredno pre pandemije, tako da je i dalje potpuno nov i nepravedno nedovoljno korišćen. Ovaj kongresni centar pomerio je granice svega do sada viđenog na Kopaoniku, a definitivno i u celokupnoj MICE industriji. Najviši estetski standardi i najkvalitetniji materijali se podrazumevaju, kao i u celom hotelu, ali ono što Gorski kongresni centar najviše izdvaja jesu tehničke mogućnosti. Sve sale poseduju Creston Air Media uređaje, pa je povezivanje na platno s bilo kog uređaja veoma lako i garantuje besprekoran tok prezentacije. Najveća sala ima Audac audio-sistem poslednje generacije, te imate garanciju da će vaša poruka biti preneta jasno i glasno svim učesnicima, bilo da su oni prisutni uživo ili virtuelno.

PCPress.rs Image

Najveća sala ima površinu od 410 m2, s mogućnošću pregrađivanja zvučno izolovanim zidom i stvaranjem dve manje sale. Ona predstavlja idealan spoj prirode i modernosti. U detaljima od drveta smeštena je najmodernija tehnička oprema sa touchpad centralizovanim upravljanjem. Ova sala simbolično nazvana Gorski izvor, kruna je kongresnog centra i moguće je da se adaptira u više različitih postavki.

Najbolji kvalitet video-konferencija zagarantovan

Manje sale idealne su za održavanje radionica, sastanaka i video-konferencija. I pre nastanka hibridnih događaja i masovnog prelaska na online sastanke, u Gorskom su namenili jednu salu isključivo za ove potrebe i opremili je Creston Mercury uređajem povezanim s kamerom iznad Full HD displeja, koji sadrži mikrofon i zvučnik. Dakle, najbolji kvalitet video-konferencija je zagarantovan.

PCPress.rs Image

Još jedna jedinstvenost kongresnog centra u hotelu Gorski jeste stilski besprekorno uređen i veoma praktičan foaje. S velikim šankom i satelitskom kuhinjom, foaje predstavlja savršeno mesto susreta, predaha i pruža veliki broj mogućnosti. Od organizovanja pauza za kafu do koktela, ovaj prostor možete iskoristiti kako vam je volja jer će se tim hotela Gorski potruditi da ispuni svaku vašu želju.

PCPress.rs Image

Osim toga, moguće je terasu lobi bara, koja je cele zime na glasu kao najlepše mesto na Kopaoniku, iskoristiti za organizaciju pauza za kafu, posluženja i koktela. Time ste vašem timu osigurali boravak na čistom, svežem vazduhu sa opuštajućim pogledom na vrhove Srebrne planine i nesvakidašnje iskustvo luksuza.

Aktivan tim bilding u prirodi…

Izaberite rad iz kongresnog centra, u kombinaciji sa aktivnostima u prirodi koje će vas razgaliti i približiti, poput vožnje kvadova, jahanja konja ili streličarstva. Proverite najbolje uslove za vikend timbilding paket ili priuštite svom timu beg u gorski raj u toku radne nedelje, podignite elan i unapredite poslovne performanse spajajući zabavu i posao. Gorski Hotel & Spa ima već spremne pakete s raznim pogodnostima i aktivnostima, ali su veoma otvoreni i spremni da saslušaju vaše potrebe te naprave ponudu koja je skrojena po njima.

PCPress.rs Image

Iskoristite sve prednosti koje vam Kopaonik kao destinacija, a Gorski kao partner nude. Provedite većinu vremena upoznajući prirodu nacionalnog parka. Možete da izaberete aktivnosti koje će vam podići adrenalin i pomoći da se osećate ponovo živim, kao što su vožnja kvadovima ili safari vozilima. Možete razvijati takmičarski duh i individualne sposobnosti streličarstvom ili orijentiring igrama koje vas vode ka zajedničkom cilju uz niz zadataka koje možete rešiti samo uz pomoć kolega. Procenite šta je vašim ljudima najpotrebnije, a tim Gorskog će sve organizovati za vas.

…Ili opuštajući u velnes i spa centru

Neizostavan deo ponude i ono što je mnogima omiljeno u vezi sa Gorskim jeste spa i velnes centar. Relaksirajuće dejstvo plivanja, sauna, masaža i uopšte provođenja vremena u ugađanju sebi je opštepoznato. Zamislite koliko će se cenjeno i zahvalno osećati svi članovi vašeg tima nakon što im, posle zabavnih igrica na nezagađenom vazduhu, priuštite i veče provedeno u spa centru? Priroda, bliskost, zabava, ali i vreme za sebe. Sve što je najvažnije za blagostanje nalazi vam se na raspolaganju.

PCPress.rs Image

Ukoliko ipak želite da preskočite okupljanje ove godine, imamo rešenje kako da uprkos razdvojenosti održite motivaciju među zaposlenima. Priuštite im odmor kod nas za njih i njihovu porodicu. Preusmerite energiju i sredstva koja biste uložili u tim bilding putovanje. Izaberite odgovarajući paket iz naše ponude za individualne boravke i poklonite ga svojim zaposlenima, a mi ćemo vam obezbediti specijalne cene. Neka se svako odmori kako zaslužuje. Neka svaki član tima zna da ga cenite i vidite njegovu lojalnost koja se sada vrednuje više nego ikada.

PCPress.rs Image

Blagodet prirode je nenadoknadiva suplementima, a njena moć je, kao i moć timskog rada, beskrajna. Zato, iskoristite prirodno okruženje da se ponovo povežete sa svojim timom nakon perioda izolacije i rada od kuće. Povratite energiju koju ste imali. Pokažite da ste i dalje tu jedni za druge, jer su izazovi s kojima se nosimo veliki, ali prebrodivi. Budite deo promene. Ne dozvolite da vas okolnosti poraze. Zajedno ćemo kreirati novu stvarnost bez odricanja od stvari koje volimo.

Korisna adresa: gorskihotel.com

Autor: Stojana Kevrešan

Facebook komentari: