ERP 2024

Top 50 2019 – Pobedničke domaće aplikacije

23. put biramo najbolje nastupe na internetu, a aplikacije su tu najmlađi faktor. Ipak, svesni smo svi da one itekako utiču na ukupno korisničko iskustvo, te itekako zaslužuju sopstvenu, posebnu kategoriju u našem izboru. Ovo je naš izbor najboljih aplikacija u Srbiji, do koga smo došli u saradnji sa stručnim žirijem koga su činili Uroš Bogdanović CEO KrAn studio, Anđelka Ducić CEO Symbiotica, Mićko Ljubičić CEO Tim Talenata i Bora Miljanović CEO Represent Communications

 

PCPress.rs Image

Maxi Serbia

Umesto šetnje do samoposluge, pokrenite aplikaciju. Pošto prebrodite registraciju i izaberete prihvatljiv password, sve postaje jedostavno: šetate među virtuelnim redovima, razmatrate razne specijalne ponude, stavite robu u korpu i – pravac na kasu. Pomoći će vam slike artikala i detaljni opisi, pa čak i specifikacije onoga što hrana sadrži, ovoga puta krupnim a ne sitnim slovima. Za bržu narednu kupovinu možete napraviti i listu onoga što vam je često potrebno. Ukratko, aplikacija koja savršeno obavlja svoj zadatak i koja je tokom 2019. godine značajno napredovala, zaslužujući titulu pobednika.

Pročitajte i:  Višestruko grananje u Excel izveštajima

25. sat

Aplikacija kompanije Strauss Adriatic vam pomaže da bolje organizujete svoje vreme – kažu da je 24 sata malo za sve što želimo od dana, pa predlažu da prepakujete rutinu i negde zgrabite svoj 25. sat! A sa praktične strane, tu su nagrade: svako Doncafe Moment pakovanje ima kodove koje unosite u aplikaciju i oni se pretvaraju u momente. Tu su i nedeljni izazovi, pokloni i svašta drugo. Ukratko, način da redovnu porciju kafe pretvorite u nešto više… uz pomoć aplikacije.

Addiko Mobile Srbija

Addiko Mobile Srbija omogućava da efikasno i sigurno upravljate novcem koji ste poverili Addiko banci. Uz informacije o novcu na računima, kredite i depozite, kao i stanje na platnim i kreditnim karticama, uključujući i postojeće rezervacije. Račune možete da plaćate preko template‑a kako svakoga meseca ne biste unosili iste podatke, a Photo&Pay opcija omogućava korisniku da skenira bilo koji slip i tako ga unese u sistem. Svidele su nam se i sitnice kao što je korišćenje geolokacijskog servisa za pronalaženje obližnje ekspoziture ili bankomata.

Pročitajte i:  Višestruko grananje u Excel izveštajima

CarGo

Servis o kome se protekle godine toliko govorilo u domaćoj javnosti počiva na aplikaciji koja omogućava da efikasno stignete od tačke A do tačke B oslanjajući se na uslugu nekog od CarGo vozača. Čitav servis počiva na aplikaciji i zavisi od njenog kvaliteta, a iskustva su, i pored povremenih problema, veoma dobra. Upotreba je jednostavna, sav posao završite sa nekoliko klikova, od poziva vozila do plaćanja. Videćemo kako će stvari napredovati, kako iz poslovnog tako i iz tehničkog ugla, ali svi potencijali su tu, na zadovoljstvo brojnih korisnika.

Pruži korak

Aplikacija “Pruži korak” broji vaše korake i preračunava prepešačene metre u dinare. Doduše, te pare ne dobijate vi, već one bivaju donirane NURDOR‑u, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka. Aplikaciju su donacijama podržale velike kompanije, mala i srednja preduzeća iz Srbije – koliko metara vi budete prepešačili, toliko će dinara oni donirati NURDOR‑u; kilometar vredi 10 dinara. Pored humanitarnog karaktera, aplikacija ima za cilj da motiviše ljude na pešačenje a samim tim i zdraviji život i na očuvanje životne sredine smanjenjem emitovanja štetnih gasova iz prevoznih sredstava u atmosferu.

Facebook komentari: