Top 50 2020: Instagram profil Neuspehjokeru osvojio Nagradu publike

Glasanje za “Nagradu publike” u okviru našeg tradicionalnog konkursa za PC Press Top 50 je završeno, a nagradu za Najbolji online nastup 2020, prema broju vaših  glasova, zaslužio je Instagram profil Neuspehjokeru, koji u formi kratkih video skečeva predstavlja muško-ženske odnose kroz dva izmišljena lika Milicu i Paju. Čestitamo pobedniku!

PCPress.rs Image

Publika je rekla svoje, a kao što znate, najbolje online stvari proglašavamo u okviru kategorija: Vesti i mediji, eMarket, Poslovni i društveni servisi, Obrazovanje i kultura, Dom i porodica, Sport i (avan)turizam, Mobilne aplikacije, Društvene mreže (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube), i specijalne nagrade. Glas publike je samo jedna od Top 50 priznanja, koje već 24. godinu za redom dodeljuje PC Press. Ovo priznanje je jedinstveno po tome što je od početka do kraja u rukama publike, koja prvo nominuje svoja omiljena onlajn mesta, zatim glasa za najboljeg, od deset koji su dobili najveći broj nominacija. Za ostale pobednike se brine žiri sastavljen od članova redakcije PC Press, kao i stručnog žirija.

PCPress.rs Image

Evo i kompletnog snimka prošlogodišnje dodele nagrada najboljima na domaćem web-u. Ove godine zbog trenutne situacije dodela će biti organizovana hibridno – uživo i online! Ostali pobednici će biti poznati 4. februara na ceremoniji dodele koju ćete moći da pratite u live strimu! Prenos će biti organizovan iz sale Kluba poslanika sa početkom u 15:30h.

Pročitajte i:  TikTok otkrio ime "novog Instagram-a"

Prvog među Top 50 pobednicima smo ovim putem dobili, a dobitnici ostalih nagrada će biti objavljeni u februarskom izdanju magazina PC Press, na našem sajtu i društvenim mrežama. Sve dosadašnje pobednike i dobitnike Top50 priznanja možete videti na sajtu top50.rs.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,