Toshiba: Akcija se nastavlja

Toshiba_NMW_symbol_text_C

Preduzeće Toshiba Computer Systems Division je na praznik rada predstavilo proširenje čuvene „No Matter What Guarantee“ promotivne ponude u vidu nove opcije koja nudi neprevaziđenu zaštitu u svetlu trenutne ekonomske situacije.

Od danas, „No Matter What Guarantee“ ponuda važi do 31. avgusta 2009. godine, a Toshiba je dodala i jedinstvenu zaštitu od gubitka posla, koja korisnicima omogućava da kupe Toshiba laptop računare uz veću sigurnost nego ikada. Kupci Toshiba laptop računara moći će da potražuju povraćaj sredstava ako neočekivano izgube posao godinu dana nakon kupovine, a Toshiba im u sklopu ponude dozvoljava i da zadrže kupljeni model.

Nakon objavljivanja u februaru 2009. godine, Toshiba „No Matter What Guarantee“ garancija izuzetno uspešno je kupcima u SEEI regionu obezbeđivala spokoj prilikom kupovine novog laptop računara. U sklopu ponude, kupci Toshiba laptop računara imaju pravo na dodatnu pokrivenost prilikom slučajnog oštećenja laptopa, zaštitu u slučaju krađe i garantovano zadovoljstvo koje im omogućava da vrate kupljeni proizvod ako nisu u potpunosti zadovoljni.

„’No Matter What Guarantee’ garancija je od samog početka veoma popularna kod kupaca“ navodi Goran Kurt, Marketing Menadžer za Jugoistočnu Evropu preduzeća Toshiba Computer Systems. „Kao što svi dobro znamo, trenutna ekonomska situacija podrazumeva da kupci traže najbolju vrednost za novac, i smatramo da proširenjem „No Matter What Guarantee“ promotivne ponude kupcima nudimo najbolju moguću vrednost za njihov novac.

„Apsolutno smo sigurni u kvalitet Toshiba proizvoda i njihovu vrednost, ali želimo i da pomognemo kupcima u ovim veoma zahtevnim vremenima. Smatramo da smo to postigli dodatkom pokrivenosti u slučaju gubitka posla, što kupcima Toshiba proizvoda daje sigurnost da kupuju potpuno slobodno, čak i u ovako teškim vremenima.“

Produžavanje trajanja Toshiba „No Matter What Guarantee“ promotivne ponude do 31. avgusta 2009. kupcima u SEEI regionu daje četiri dodatna meseca da iskoriste ovu ponudu. Od 1. maja, svi kupci koji se registruju za ovu promotivnu ponudu imaće pravo i na pokrivenost u slučaju gubitka posla. Odredbe i uslove „No Matter What Guarantee“ ponude možete pronaći i na Web lokaciji: http://www.trust-toshiba.com.

Izvor: www.trust-toshiba.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: