Taramountfilm: "STAR TREK" od 06. maja u “Ster” bioskopu

Star Trek (2008) Directed by: J.J. Abrams Najveća avantura svih vremena počinje „Star Trekom”, neverovatnom pričom o prvom putovanju i dolasku mlade posade na najnapredniji svemirski brod ikad stvoren: Enterprajz. U sred ovog neverovatnog putovanja punog optimizma, intriga, komedije i opasnosti koje vrebaju u svemiru, novi regruti moraju da nađu način da zaustave zlo biće čija osvetnička misija preti da uništi celo čovečanstvo.

Sudbina galaksije leži u rukama dva ljuta rivala koja su rođena na suprotnim stranama univerzuma. Prvi je Džejms Tiberije Kirk (Kris Pajn), delinkvent, momak sa imanja iz Ajove koji je uvek u potrazi za uzbuđenjima. On je rođeni vođa koji traga za pravom pobudom. Drugi je Spok (Zakari Kvinto), koji je odrastao na planeti Vulkan. Celog života je otpadnik zbog polu-ljudskog porekla koje ga čini podložnim promenljivim emocijama kojih su Vulkanci inače lišeni. On je genijalan i posvećen student koji će postati prvi od svoje vrste ikad primljen na akademiju „Zvezdana flota”.

Cela posada će se naći pred prvim testom koji će pokrenuti pitanja lojalnosti, drugarstva, iskušenja i dobrog raspoloženja koje će ih povezati za sva vremena. U sred svega toga, Kirk i Spok će se naći lice u lice sa neospornom sudbinom: potrebom da osnuju neočekivano ali snažno partnerstvo, koje će im omogućiti da predvode njihovu posadu i da hrabro krenu tamo gde niko pre nije otišao.

Izvor: Taramountfilm

Facebook komentari:
SBB