Toshiba pokreće program „Make IT work“ širom Evrope

Kampanja će podržati fokus Toshibe na korporativna i preduzeća iz srednjeg tržišnog segmenta, kao i dostupnost novih linija proizvoda namenjenih poslovnim korisnicima

Tecra Z40_beauty_04

Toshiba Europe pokreće program „Make IT work“ panevropske inicijative, usmerene ka poslovnim partnerima i korisnicima u korporativnom i srednjem segmentu tržišta. „Make IT work“ će biti zajednička platforma za Toshibinu kompletnu ponudu računarskih tehnologija za poslovnu primenu i iskaz snažne posvećenost kompanije tom tržištu. Kampanja će ujedno podržati i nove Toshibine serije namenskih poslovnih uređaja, dostupnih širom Evrope.

„Make IT work“ je Toshibina inicijativa pokrenuta kao potvrda namere kompanije da odgovori na rastuće potrebe profesionalnih okruženja, kako širokim izborom B2B rešenja, tako i na nivou konsultantskih usluga i podrške koje pruža svojim partnerima i klijentima.

Bogat izbor poslovnih modela Toshibinih računara, najširi do sada, sastoji se od dvanaest novih platformi, među kojima su i vrhunski laptop i hibridni uređaji – Tecra A40-C, Portégé Z30-C, Tecra Z40-C i Portégé Z20t-C. U osnovi svih modela su Toshibini ključni koncepti bezbednosti, pouzdanosti, mogućnosti povezivanja i upravljivosti. Tu je i nova šesta generacija Intel-ovih procesora Core, koja u spoju sa operativnim sistemom Windows 10 predstavlja ključnu komponentu za optimalne performanse i maksimalno trajanje baterije.

Pročitajte i:  Nedostatak konzola aktuelne generacije mogao bi da potraje do 2023. godine

Uz hardverske uređaje, Toshiba nudi širok dijapazon B2B rešenja među kojima je i usluga Toshiba Cloud Client Manager (TCCM), koja omogućava kompanijama da lako upravljaju uređajima u portfoliju svoje imovine, kao i kompletne i sveobuhvatne alate za postizanje visoke efikasnosti i saobraznosti uređaja.

Predstavljanje kampanje „Make IT work“, podržano investicijom većom od milion evra, reafirmiše Toshibinu predanost tržištu poslovnih korisnika posebno u korporativnom i sektoru srednjih preduzeća, i nastavlja niz prethodnih inicijativa poput „Get Modern with Toshiba“ i „Toshiba Means Business“, koje su zabeležile veliki uspeh u sektoru malih i srednjih preduzeća.

 

Izvor: Toshiba

Facebook komentari:

Tagovi: ,