Total TV od sada na četiri televizora u kući

PCPress.rs ImageRegionalna satelitska platforma Total TV, kablovska preko satelita, od sada svojim korisnicima nudi mogućnost gledanja kanala iz izabranog paketa istovremeno na svim televizorima u kući. Osim jednog, kao do sada, TOTAL TV KUĆA omogućava da se različiti kanali iz izabranog programskog paketa prate i na 3 dodatna televizora u kući, a za svaki televizor neophodna je instalacija digitalnog prijemnika. Ova usluga u svetu je poznata i kao multiroom.

Bogata ponuda Total TV-a, sa više od 100 kanala, obuhvata najgledanije svetske i domaće programe, koje možete gledati gde god da se nalazite. Da biste u uživali u ponudi Total TV-a na svakom televizoru u kući, morate imati opremu, koja se može nabaviti preko dilerske mreže širom zemlje.

Total TV je najavio i dalji razvoj i uvođenje HDTV (televizije visoke rezolucije), kao i DVR (digitalni video rekorder) i VoD (video sadržaj na zahtev) servise najavljene za polovinu godine, što će unaprediti gledanje TV programa za sve veći broj korisnika u svim ex-yu zemljama.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,