ePlaneta

Treća generacija Vip studenata

PCPress.rs ImageKonkurs za treću generaciju stipendista kompanije Vip mobile u okviru projekta Budi Vip student uspešno je završen odabirom 20 najboljih. Vip stipendisti dobili su kao nagradu školarinu za prvu godinu master ili doktorskih studija na matičnom fakultetu, plaćenu dvomesečnu praksu u kompaniji Vip mobile, posetu centrali Telekom Austrija grupe u Beču, mentorstvo senior menadžera Vipa, kao i mobilne telefone Sony Ericcson W395 i pripejd SIM kartice sa kreditom. Preostalih 20 učesnika finalne selekcije takođe su na poklon dobili Vip mobilne telefone i SIM kartice.

Vip stipendijama ove godine nagrađeno je sedam studenata Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, pet studenata beogradskog Fakulteta organizacionih nauka, troje studenata Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, dva studenta Ekonomskog fakulteta u Beogradu, jedan student Saobraćajnog fakulteta u Beogradu i po jedan student Ekonomskog i Elektronskog fakulteta u Nišu.

Nagrade su studentima uručili član Upravnog odbora Vipa Roland Haidner, državni sekretar u Ministarstvu za telekomunikacije i informaciono društvo Božidar Laganin i vanredni profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu i član žirija dr Galjina Ognjanov.

Projekat Budi Vip student kompanija Vip mobile je pokrenula u novembru 2007. godine, sa ciljem da investira u obrazovanje i oblikovanje budućih eksperata u oblasti telekomunikacija na tržištu Srbije. Projekat od samog početka podržavaju Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo, univerzeti i fakulteti sa pravom učešća u projektu i brojne studentske organizacije. U prve dve generacije Vip studenata uloženo je 250.000 evra, dok Vip u treću generaciju ulaže 120.000 evra.

Izvor: Vip mobile

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,