Tri fotografije pokazuju zašto je Motorola edge 40 odlična kupovina

Ukoliko tražite premijum telefon odličnog dizajna, pristupačne cene sa najnovijom tehnologijom, Motorola edge 40 bi mogao da bude pravi izbor za vas.

PCPress.rs Image

Mnogi su upoznati sa Motorolinom misijom da korisnicima isporučuje vrhunsku tehnologiju u svim cenovnim kategorijama telefona. Ovo se posebno odnosi na uređaje srednje klase oličenih u g seriji telefona.

Međutim, pomeranje granica odnosi se i na premijum uređaje. Ovde se posebno izdvaja edge porodica smartfona koja korisnicima nudi najnoviju i najbolju tehnologiju koja je trenutno dostupna, ali sa jednom velikom razlikom u poređenju sa drugim uređajima – po znatno pristupačnijoj ceni.

Svi koji razmišljaju o kupovini novog telefona trebalo bi da pogledaju ove tri slike, jer one mogu predstavljati odlučujući faktor u odabiru narednog telefona.

Dizajn

Izgled Motorole edge 40 predstavlja oličenje svih napredaka na polju dizajna. Pored upečatljive pojave, ovaj model je ujedno i najtanji telefon u svojoj klasi sa debljinom od svega 7.58mm.

Ono što se posebno izdvaja jesu zaobljene ivice pOLED displeja dijagonale 6.55“ koje sa pozadinom telefona spaja aluminijumski ram.

Pročitajte i:  Novi Motorola servisi dizajnirani su da olakšaju život malim i srednjm preduzećima

Ova kombinacija korisnicima ne nudi samo lepotu, već i olakšano korišćenje telefona i značajno prijatnije korisničko iskustvo.

Izdržljivost

PCPress.rs Image

Zahvaljujući IP68 sertifikaciji, Motorola edge 40 nudi izuzetnu zaštitu od prašine, prljavštine, a u stanju je da izdrži i potapanje u vodu.

Aluminijumski ram pruža dodatni sloj zaštite od fizičkih oštećenja.

Pa tako, pored premijum dizajna, edge 40 nudi i više nego adekvatnu zaštitu kako bi telefon u svakom trenutku radio savršeno.

A na to možete da računate i zahvaljujući najmoćnijem Mediatek procesoru i memorijskim konfiguracijama koje idu do 8/256GB.

Kako bi telefon mogao u svakom trenutku da bude uz korisnika, stara se baterija kapaciteta 4.400mAh sa mogućnošću 68W brzog punjenja.

Elegantan kamera sistem visoke rezolucije

PCPress.rs Image

Motorola edge 40 omogućava korisnicima da prave detaljne fotografije i nudi veliku brzinu slikanja zahvaljujući naprednom 50MP sistemu kamera.

Kada se kamera aktivira, senzor ambijentalnog osvetljenja istog trenutka meri nivo osvetljenja i pomaže u postavljanju ekspozicije kako bi se objektiv brže fokusirao na ono što se slika.

U uslovima slabijeg osvetljenja, kamera kombinuje svaka 4 piksela u jedan veliki piksel kako bi postigla 4x bolju osetljivost na svetlo.

Pročitajte i:  Motorola u Srbiji nudi svoja dva najnovija uređaja po odličnoj ceni

Izuzetno široka blenda (f/1.4), jedna od najširih koja se može naći na bilo kojem telefonu, omogućava senzoru da primi više svetla. Rezultat toga su bolje slike u uslovima slabijeg osvetljenja, prirodno “meka” pozadina fotografija iza onoga što vam je u fokusu i brži rad objektiva sa još bržim “okidanjem” za oštre fotografije.

Pored glavne kamere, korisnici na raspolaganju imaju i 13MP ultraširoki senzor i Macro Vision objektiv za izuzetno detaljne fotografije iz velike blizine.

Sa prednje strane telefona smeštena je 32MP selfi kamera visoke rezolucije koja isporučuje idealne rezultate i kada na rapsolaganju nemate previše svetlosti.

Celokupan sistem kamera zaokružuje optička stabilizacija slike koja se stara da svaka fotografija bude oštra i jasna, ma koliko se telefon pomerao u rukama.

Dostupnost

Motorola edge 40 (8/256GB) će u Srbiji biti dostupna krajem maja po ceni od 57.990 dinara.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,