Trump duguje 1,6 miliona dolara za Truth Social

Truth Social je podigao prašinu na samom početku, a onda je mreža bivšeg američkog predsednika utonula u sveopštu internet buku. Sada se suočava s ozbiljnim pravnim problemima, ali i s dugovima – Donald Trump navodno duguje1,6 miliona dolara za neplaćene račune koji su u vez s ovom društvenom mrežom.

PCPress.rs Image

Optužbe su stigle od web hosting servisa RightForge, koja je jedna od onih koje su najviše investirale u projekat. Ovo je još jedna u nizu poteškoća koje prate društvenu mrežu koja je obećavala istinu. U junu je na primer bilo problema sa spajanjem kompanija Trump Media & Technology Group i Digital World koje je najavljeno još u oktobru 2021. godine.

Iako je Trump upisan kao jedan od osnivača ove socijalne platforme, izvori tvrde da u projekat ne ulaže skoro ništa. Pored toga u izveštajima stoji i to da Truth Social  ne zarađuje ništa, a eksperti očekuju da s eto neće promeniti do 2023. godine.

PCPress.rs Image

To da Trth Social ne plaća dugove verovatno nikoga nije iznenadilo, posebno ne one koji su upoznati s operacijom i Trumpovim hvalisanjem da inače ne plaća račune.

Pročitajte i:  Investitori ponovo obraćaju pažnju na Truth Social

Izvor: Mashable

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,