Sonos razvija zvučnik koji će rasprostirati zvuk u svim pravcima

Iz nezvaničnih izvora stižu informacije da Sonos radi na novom flagship pametnom zvučniku, pod kodnim imenom Optimo 2. Interesantno je da će on biti sposoban da rasprostire zvuk u skoro svim pravcima, uključujući i gore.

sonos

Optimo 2 će imati duplo više RAM-a i osam puta više fleš memorije od prethodnih zvučnika iz ove kompanije, što možda ukazuje da Sonos planira da ima dugotrajniju podršku po pitanju update-a. Zvučnik će imati i WiFi i Bluetooth konekciju, koju ova kompanija trenutno nudi samo za portable modele svojih zvučnika. Moguće je i da će postojati USB-C ulaz za povezivanje uređaja koji će biti izvor zvuka.

Kada se radi o pozicioniranju, Optimo 2 bi trebao da bude naslednik, sada već vremešnog Sonos Five zvučnika. Pominje se i da će ovo biti samo jedan od ukupno tri zvučnika koji će uskoro ugledati svetlost dana – drugi modeli će biti Optimo 1 i Optimo 1SL. Optimo 1 će biti identičan Optimo 2 modelu, ali u manjem kućištu, dok Optimo 1 SL neće imati mikrofon, pa neće podržavati glasovnu kontrolu.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,