Tuck: 309. kolo DVD naslova

Kompanija Tuck pripremila je 309. kolo DVD naslova

 

ROCKNROLLA ROCKNROLLA
Režija: Guy Ritchie
Uloge:
Gerard Butler,Tom Wilkinson,Thandie Newton
Žanr: Akciona komedija

Trajanje: 110 min.

“Ja posedujem ovaj grad”.Ali posedovanje je postalo previše skupo za londonskog gangstera starog kova Lenija Kola ( Tom Vilkinson ), jer tu dolazi mnogo bogatiji mafijaš iz inostranstva. Sitni kriminalac ( Džerard Batler ) i njegova ekipa misle da mogu da sede na dve stolice i postanu veliki igrači, a kad se tu doda hladnokrvna službenica ( Tendi Njutn ), roker, koji se pravi mrtav kako bi povećao prodaju svojih diskova, momci koji žele da postanu krupne zverke u muzičkom svetu ( Džeremi Piven i Kris Bridžis ), ukradena slika i mnoštvo para i mišića, dobijete film Rocknrolla, reditelj Gaj Riči ( Dve čađave dvocevke i Sneč ) je autor ove smešne i potpuno otkačene seks, kriminal i rokenrol mešavine.

Specijalni dodaci:

 • Komentari reditelja Gaja Ričija i glumca Marka Stronga
 • Gajev grad:Reditelj govori o svojo fascinaciji uvek zanimljivim Londonom
 • Izbačene scene – Hoćes li ugasiti cigaretu?
 • Goblinov ruski vojsover
Tuck-309-image2

 

MPC: 799 dinara

YES MAN UVEK RECI DA
Režija: Peyton Reed
Uloge:
Jim Carrey,Bradley Cooper, Zooey Deschanel
Žanr: Komedija

Trajanje: 104 min.

Karl Alen pronalazi način da pobegne od posla bez perspektive i depresije zbog razvoda: čvrsto prigrliti život i reći „da“ svemu. Bandži skok? Da.Telešop,pozovite odmah? Da. Kurs korejskog?Da.Prvi let bilo kuda?Da.Osvojiti devojku iz snova?Da.Nasmejati publiku do suza?Da.Džim Keri u prepoznatljivom stilu glumi Karla Alena, koji se otvara prema životu i njegovim mogućnostima-a one podrazumevaju i romansu sa inrigantnom muzičarkom slobodnog duha ( Zoi Dešanel ).Reditelj filma „Bring it on“ i „Raskid“ vas poziva da u ovoj komediji otkrijete moći reči „da“.

Specijalni dodaci:

 • Na setu filma „Uvek reci da“ sa Džimom Kerijem
 • Džim Keri:Čovek koji uvek kaže da

Neverovatni podvizi zvezde filma

 • Zvuk budućnosti:Munchausen numera:
  Uh Huh
  Yes man
  Star-Spangled banner
  Sweet ballad
  Keystar
 • Greške na snimanju
Tuck-309-image3

 

MPC: 799 dinara

PRIDE AND GLORY PONOS I SLAVA
Režija: Gavin O’ Connor
Uloge: Colin Farrell, Edward Norton
Žanr: Kriminalistički

Trajanje: 125 min.

Četvorica policajaca su napadnuta: dvojica su mrtvi, dvojica teško povređeni. Hapšenje, koje je sprovelo policijsko odeljenje u Njujorku je pošlo veoma loše i detektiv Rej Trni vodi istragu. On već ima veze sa slučajem. Njegov brat je bio komandir napadnutih policajaca, a zet, kolega policajac im je često bio partner.Što više Rej otkriva, sve više su na testu porodične veze. Edvard Norton, Kolin Farel, Džon Vojt i Noa Emerik su glavni glumci u ovoj razotkrivajućoj priči punoj tenzije o porodici sa nekoliko generacija policajaca, koji se suočavaju sa surovom realnošću i teškim izborima. Smešten i sniman na Menhetnu, Ponos i slava vas uvode u potpuno surovi, stvarni svet…i u jednu podeljenu porodicu.

Specijalni dodaci:

· Put ponosa stvaranje filma – Stvaranje film “ Ponos i slava “

Tuck-309-image4

 

MPC: 799 dinara

SPRING BREAKDOWN PROLEĆNI RASPUSTS
Režija: Gavin O’ Connor
Uloge: Colin Farrell, Edward Norton
Žanr: Kriminalistički

Trajanje: 125 min.

Komedija za sva vremena se zahuktava kada zvezde šoua Uživo subotom uveče Ejmi Piler ( Baby Mama ), Rejčel Drač ( Čak i Leri,brak po meri ) I Vil Arnet ( Yamalo Profi ) krenu na ludi prolećni raspust. Najbolje prijateljice od po trideset i nešto godina Gejl

( Piler ),Džudi ( Parker Pozl ) i Beki ( Drač ) su oduvek sanjale da postanu savršene. Ali, nikada nisu prestale da budu štreberke.Kada se Beki ukazala prilika da tajno prati Ešli

( Amber Tamblin ), ćerku svog šefa, na srednjoškolski prolećni raspust na ostrvo Saut Padre,devojke su odlučile da preokrenu svoje mizerne živote u lumperaj u pivo-bikini setu. Kroz ispijanja piva, muvanja i pena žurke Beki,Džudi,Gejl I Ešli otkrivaju da je bolje biti svoj nego pretvarati se da si neko drugi.

Specijalni dodaci:

 • Komentari reditelja Rajana Širakija i Rejčel Drač
 • Dodatne scene
 • Greške sa snimanja
  Tuck-309-image5

 

MPC: 799 dinara

 

clip_image0014

Ostale vesti iz kompanije
Tuck Vision

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,