ASUS ROG Flow

Tuck: 321. kolo DVD izdanja

ŠERLOK HOLMS (SHERLOCK HOLMES)

Tuck-321-image005 Reditelj: Guy Ritchie
Scenarista: Michael Robert Johnson
Uloge: Robert Dowey JR. Jud Law
Žanr: avanturistički
Trajanje: 128 min.

Robert Dauni mlađi i Džud Lou su ostavili nezaboravni trag na likove Holmsa i Votsona u novoj priči koja od legendarnog detektiva prikazuje kao smelog čoveka od akcije, kao britkog uma bez konkurencije. Zbunjujući tragovi, zapanjujući „holmsorizovani“ zaključci, žustrost i duhovitost, scene koje oduzimaju dah jedna za drugom. Reditelj Gaj Riči rukovodi uzbudljivom ponovnom predstavljanju jednog od najboljih detektiva sveta. Upoznajte se sa novim Šerlokom Holmsom!

MPC: 999 din (DVD), 2.499 din (Blu-ray)

AMELIJA (AMELIA)

Tuck-321-image007 Reditelj: Mira Nair
Scenarista: Ronald Bass
Uloge: Hilary Swank, Richard Gere
Žanr: drama
Trajanje: 110 min.

Dvostruka dobitnica Oskara® Hilari Svonk* nam predstavlja nezaboravno izvođenje uloge Amelije Erhart, legendarne Američke avijatičarke koja je ostavila bitan trag u istoriji. Pored nje, Ričard Gir igra ulogu harizmatičnog Amelijinog poslovnog partnera i voljenog supruga, Džordža Putnama. Povezani ambicijom i ljubavlju, njihov brak ne može biti ugrožen Amelijinom rešenošću da leti – niti njenom strasnom vezom s Genom Vidalom (Juan Mekgregor). Podjednako protkan dramom, uzbudljivom romantikom i epskom avanturom, film Amelija će vam oduzeti dah i odbaciti vas u visine.

MPC: 799 din (DVD)

*2004, za najbolju glumicu, Devojka od milion dolara; 1999, za najbolju glumicu, Dečaci ne plaču

ALVIN I VEVERICE 2 (ALVIN AND THE CHIPMUNKES 2)

Tuck-321-image009 Reditelj: Betty Thomas
Scenarista: Jon Vitti
Uloge: Zachary Levi, David Cross, Jason Lee
Žanr: porodični
Trajanje: 88 min.

Senzacionalne raspevane veverice, Alvin, Sajmon i Teodor, vraćaju se na bis u drugom delu ovog urnebesnog filma sa više muzike, više akcije, zabave i mnogo lešnika, za celu porodicu. Kada je nezgoda na koncertu oterala Dejva (Džejson Li) u bolnicu, veverice su morale da naprave pauzu u karijeri super­zvezda pa se upisuju u školu, kako bi se uklopile sa svojim vršnjacima. Ali, susreću se sa jakom konkurencijom, sa ženskim bendom – lepim i talentovanim triom koje je otkrio Ian (Dejvid Kros), bivši zli menadžer dečaka.

MPC: 799 din (DVD)

DELGO (DELGO)

Tuck-321-image011 Reditelj: Marc F. Adler
Scenarista: Marc F. Adler
Glas: Freddie Prinze, Chris Kattan, Anne Bancroft
Žanr: animirani
Trajanje: 94 min.

Kada se zaboravljeni neprijatelj vrati, sudbina sveta će zavisiti od hrabre princeze i jednog nesigurnog heroja. Krenite na uzbudljivo putovanje u spektakularno carstvo magije, fantastike, romanse i pustolovine. Glasove je pozajmila sjajna grupa glumaca meñu kojima su Fredi Princ Džunior, Dženifer Lav Hjuit, En Bankroft, Kris Katan, Val Kilmer, Malkolm MekDovel, Luis Goset Džunior, Majkl Klark Dankan, Erik Ajdl, Keli Ripa i Bert Rejnolds. Delgo je “epska priča o ljubavi, ratu i herojstvu” (Popjournalism) koja će vas očarati od početka do kraja!“

MPC: 799 din (DVD)

FLIKA 2 (FLICKA 2)

Tuck-321-image013 Reditelj: Michael Damin
Scenarista: Jennifer Robinson
Uloge: Patrick Warburton, Tammin Sursok
Žanr: porodični
Trajanje: 111 min.

Klint Blek, Patrik Varburton i Tamin Sursok glume u Fliki, nastavku uzbudljive priče ovog divnog porodičnog filma. Keri (Sursok) je tinejdžerka iz velikog grada, čiji se život potpuno preokrenuo kada se preselila na ranč u Vajomingu da bi živela sa svojim ocem (Varburton). Sve se menja kada se Keri sprijatelji sa Flikom, potpuno crnim i divljim mustangom, slobodnog duha i jake volje, baš kao i ona. Njih dvoje ostvaruju posebnu povezanost, Keri se zbližava sa ocem ali i otvara srce jednom zgodnom lokalnom momku. Meñutim, kada ljubomorni rival stavlja život Flika u opasnost, Keri je spremna da učini sve ne bi li spasila svog najboljeg prijatelja.

MPC: 799 din (DVD)

Tuck Vision

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , , , , , , , ,