ePlaneta

Tuck: Film „Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze” u 3D tehnologiji

ICE AGE: DAWN OF THE DINOSAURSFilm „Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze” (Ice Age: Dawn of the Dinosaurs) je prvi sinhronizovani film koji će samo u bioskopu Kolosej biti prikazan u novoj, digitalnoj 3D tehnologiji.
Digitalni 3D bioskop nam pruža posebno zadovoljstvo gledanja filma, jer stvara iluziju da predmeti plutaju po prostoru – kao da mogu da se dodirnu rukom.
Ledeni junaci iz blokbastera “Ledeno doba” i “Ledeno doba 2: Otapanje” se vraćaju u neverovatnoj avanturi za sve generacije. U trećem nastavku blokbastera „Ledeno doba“, Skret i dalje pokušava da uhvati oduvek željeni zir, iako će pre uspeti da pronađe ljubav svog života. Meni i Eli očekuju rođene svog mini-mamuta. Sid upada u nevolju, dok pokušava da stvori sopstvenu porodicu otimajući jaja dinosaurusa, a sabljasti tigar Dijego se preispituje ne bi li saznao da li je postao previše ’’nežan’’ uz svoje drugare. Spasavajući bespomoćnog Sida, družina uleće u misteriozni podzemni svet u kome sreću dinosauruse, neprijateljski nastrojene biljke i životinje i tako upoznaju jednooku lasicu, Baka.
“Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze”, najnoviji je nastavak hit serijala “Ledeno doba”, koji je do sada zaradio preko 1,2 milijarde dolara širom sveta. Film ” Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze” režirao je Karlos Saldana, koji je režirao drugi i bio koreditelj prvog filma u serijalu. Film je producirala kuća Blue Sky Studios, zaslužna za naslove kao sto su serijal “Ledeno doba” i “Horton”.
Film „Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze” u 3D tehnologiji možete pogledati u bioskopu Kolosej od 1. jula, a više detalja i trejlere ovde i ovde.

Izvor: Tuck Vision

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,