Tuck: Najave za januar

Serlok HolmsŠerlok Holms
Sherlock Holmes

 

Start: 7. januar
Režija: Gaj Riči
Uloge: Robert Dauni Džunior, Džud Lou, Rejčel MekAdams, Mark Strong

Žanr: Avantura
Web: Sherlock-Holmes-movie.com

 

Najnovija dinamična adaptacija priče Artura Konana Dojla o najpoznatijem detektivu na svetu, vodi Šerloka Holmsa i njegovog mudrog partnera Votsona pred nove izazove. Njegove fizičke veštine jednako su opasne kao i njegova legendarna pamet i on se upušta u bitku uma i snage sa neprijateljima koji predstavljaju pretnju za celu Englesku.

U akcionoj avanturi prepunoj misterije priznatog reditelja Gaja Ričija, Robert Dauni Džunior i Džud Lou oživljavaju čuveni detektivski par, dok je Rejčel MekAdams u ulozi Iren Adler, jedine žene, koja je ikada mogla da parira Holmsu.

 

 

 

Koko Sanel i Igor StravinskiKoko Šanel & Igor Stravinski

Coco Chanel & Igor Stravinsky

 

Start: 14. januar
Režija: Jan Kunen
Uloge: Ana Muglali, Meds Mikelsen.

Žanr: Romantična drama

 

 

 

Radnja filma smeštena je u Pariz, 1913. godine. Koko Šanel je ispunjena svojim poslom i zaljubljena u bogatog i zgodnog Boja Kapela. Igora Stravinskog očekuje prvo izvođenje njegovog baleta „Posvećenje proleća“. I jedno i drugo su revolucionari u svojim profesijama: ona želi da demokratizuje žensku modu, a on hoće da redefiniše muzički ukus. Koko prisustvuje skandaloznoj prvoj izvedbi „Posvećenja proleća“, koja je sa sobom donela ogromne kritike na račun muzike i baleta, koji su za to doba smatrani suviše modernim i stranim. I dok je Koko dirnuta, Igor je neutešan. Sedam godina kasnije, Koko je bogata i uspešna, ali i ožaloščena Bojovim stradanjem u saobraćajnoj nesreći. Igor nakon ruske revolucije dolazi u egzil u Pariz, gde živi u potpunom siromaštvu. Upoznaje ih zajednički prijatelj i oni istog sekunda bivaju snažno privučeni. Ona ga poziva da zajedno sa ženom i četvoro dece dođe da živi u njenoj vili, gde Igor provodi dane komponujući, dok Koko dizajnira haljine. Privlačnost među njima raste i oni ulaze u strasnu aferu.

 

 

 

ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE SQUEAKUELAlvin i veverice 2

Alvin and the chipmunks: The Squeakuel

Start: 14. januar

Režija: Beti Tomas
Uloge:
Džejson Li, Džastin Long, Ana Faris, Metju Grej Gabler, Džes MekKartni, Kristina Aplgejt
Žanr: Animirani

Web: MunkYourself.com 

 

Muzičke pop senzacije  Alvin, Sajmon i Teodor su ponovo na sceni! 

U nastavku filma Dejvovov nećak Tobi dobija zadatak da se brine o Alvinu i vevericama. Super zvezde se vraćaju u školu, zbog čega moraju da zapostave karijeru  Ipak, moraće da pobede u borbi bendova i osvoje nagradu od 25 hiljada dolara kako bi spasili muzički program u školi. Neočekivano, oni se susreću sa ženskim bendom u kome su Britani, Eleonor i Dženet. Romantične iskrice se pojavljuju dok se ova dva benda nadmeću u muzici.

 

 

 

Did You Hear About the Morgans?Da li ste čuli za Morganove?

Did you hear about Morgans?

 

Start: 21. januar, 2010. 

Režija: Mark Lorens
Uloge: Hju Grant, Sara Džesika Parker, Sem Eliot, Meri Stinburger

Žanr: komedija
Web: DidYouHearAbouttheMorgans.com

  

Komedija “Da li ste čuli za Morganove?” prati veoma uspešni par sa Menhetna, Meril i Pola Morgana, čiji gotovo savršen život ima samo jednu manu – brak, koji propada. Ali, zbrka u njihovom ljubavnom životu ne predstavlja ništa u odnosu na to šta ih tek čeka: nakon što prisustvuju ubistvu, postaju mete plaćenog ubice. Policija ih sklanja iz voljenog Njujorka u mali grad u Vajomingu i tamo njihova veza preti da se u potpunosti raspadne…osim ako Morganovi ne pokušaju da uprkos svemu ponovo rasplamsaju staru strast.

 

Izvor: Tuck Vision

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , ,