Data centri 2024

Tuck: Najave za novembar

20122012

Start: 12. novembar
Režija: Roland Emerih
Uloge: Džon Kjuzak, Civetel Ejofor, Tendi Njuton, Amanda Pit, Oliver Plat, Deni Glover, Vudi Harelson
Žanr: Akcija
http://www.whowillsurvive2012.com/

Nikada ranije u istoriji nijedan datum nije bio toliko značajan za mnoge kulture, religije, naučnike i političare. Film “2012” je epska avantura o globalnoj katastrofi, kraju sveta i herojskoj borbi preživelih. Akademski istraživač vodi grupu ljudi u borbu sa apokaliptičnim događajima koje je predvideo prastari kalendar Maja, kao i razni istorijski, biblijski i naučni dokumenti.
Iako se reditelj Emerih pokazao kao majstor za spektakle po filmovima “Dan posle sutra” i “Dan nezavisnosti”, film “2012” se najavljuje kao njegovo remek-delo, kojim će se pomeriti granice u filmovima sa apokaliptičnom tematikom.

 

 

Dzuli i DzulijaDžuli i Džulija (Julie and Julia)

Start: 19. novembar
Režija: Nora Efron
Uloge: Meril Strip, Ejmi Adams, Stenli Tuci, Kris Mesina, Linda Emond
Žanr: Drama
 www.julieandjulia.com

Meril Strip i Ejmi Adams tumače glavne uloge u obradi proslavljenih bestseler memoara -“Džuli i Džulija” književnice Džuli Pauel i “Moj zivot u Francuskoj”, koji su napisali Džulija Čajld i Aleks  Prudom.

Počeci karijere neumorne Džulije Čajld, žene koja je zauvek promenila način na koji Amerika kuva, prepliću se sa odlukom  blogerke Džuli Pauel, koja na prekretnici svog života osmišljava gotovo nerazuman plan kako bi fokusirala svoju energiju. Scenarista, producent i reditelj filma, Nora Efron, besprekorno spaja ove dve izuzetne istinite priče razdvojene prostorom i vremenom u komediju koja dokazuje da ako imate pravu kombinaciju strasti i putera, mozete da promenite svoj život i ostvarite snove.

  

 

ZOMBIELANDDobrodošli u Zombilend (Zombieland)

Start: 26. novembar
Režija: Ruben Fleičer
Uloge: Vudi Harleson, Ember Herd, Bil Marej, Ema Stoun
Žanr: Horor komedija
http://www.Zombieland.com

Horor komedija “Dobrodošli u Zombieland” donosi priču o dva čoveka koja su pronašla svoj način da prežive nalet Zombija koji su opustošili svet. Kolumbus je velika kukavica, dok se Talahasi, Zombi-ubica ne plaši ničega. Oni udružuju snage sa Vičitom i Malom Rok, koje su takođe uspele da prežive. Ubrzo, moraju da odluče šta je gore: da se oslone jedni na druge ili da se predaju pred Zombijima.

Izvor: Tuck Vision

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,