Tuck: Premijere u junu

Seks i grad 2 Seks i grad 2 (Sex and the City 2)

Premijera: 1. jun, Sava centar
Start: 03. jun, 2010.
Žanr: Komedija
Web: www.SexandtheCitymovie.com

Režija: Majkl Patrik King

Uloge: Sara Džesika Parker, Kim Katral, Sintija Nikson, Kristin Dejvis, Chris Noth, David Eigenberg, Evan Handler, Jason Lewis, Mario Cantone, Willie Garson

Iako se zaplet novog dela drži u strogoj tajnosti, ono što je sigurno jeste da ovaj film ponovo okuplja Saru Džesiku Parker, Kim Katral, Sintiju Nikson i Kristin Dejvis, koje su se proslavile igrajući četriri najbolje prijateljice Keri, Samantu, Mirandu i Šarlot u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena. U novom filmu će im se pridružiti Majli Sajrus, Lajza Mineli i Penelope Kruz. Scenario i režiju filma još jednom potpisuje Majkl Patrik King.

Krznena osveta. Krznena osveta (Furry Vengeance)

Start: 10. jun, 2010. 
Starring: Brendan Frejzer, Bruk Silds, Dik Van Djuk, Kin Jang, Samanta Bi
Žanr: Porodična komedija
Web: www.FurryVengeance-movie.com

Rezija: Rodžer Kumbl

Film "Krznena osveta" je uzbudljiva porodična komedija u kojoj Den Sanders, mladi ambiciozni građevinski investitor pri pokušaju gradnje suočava sa jedinstvenom grupom pobunjenika – lokalnim stanovnicima šume koji ne žele da njihov dom bude uništen. Predvođene neverovatno lukavim rakunom, životinje sprečavaju izgradnju i uče Dena o štetnosti čovekovog uništavanja životne sredine.

Strava u Ulici brestova Strava u Ulici brestova (Nightmare on Elm Street)

Start: 17. jun, 2010.
Uloge: Džeki Erl Hali, Runei Mara, Kajl Galner, Tomas Deker, Kelan Luc, Kejti Kasidi, Koni Briton
Žanr: Horor
Web: www.NightmareonElmStreet.com

Režija: Semjuel Bajer

Fredi Kruger se vraća u savremenom rimejku horor klasika „Strava u Ulici brestova“. Grupa tinejdžera iz predgrađa ima nesto zajedničko: svi su žrtve Fredija Krugera,  jezivog serijskog ubice koji ih proganja u snovima. Dokle god su budni, mogu da se zaštite. Ali, kada utonu u san, spasa nema.

Plan B. Plan B (Back up plan)

Start: 24. jun 2010.
Uloge: Jennifer Lopez, Alex O’Loughlin, Eric Christian Olsen, Michaela Watkins, Noureen DeWulf, Melissa McCarthy, Danneel Harris
Žanr: Romantična komedija
Web: www.TheBack-Upplan.com

Režija: Alan Poul

Svako moze da se zaljubi, venča i dobije bebu. Ali, ako se sve to dogodi obrnutim redosledom u neverovatnoj brzini, to je možda pravi znak da su dve osobe suđene jedna drugoj.

Nakon mnogo godina zabavljanja, Zoe (Dženifer Lopez) je odlučila da ne čeka više na savršenog muškarca. Rešena da postane majka, ona se fokusira na jedan plan, zakazuje pregled i odlučuje da kroz to prođe sama. Na dan njene vestačke oplodnje, Zoe upoznaje Stena (Alex O’Loughlin) – čoveka koji bi mogao da bude “onaj pravi”. Pokušavajući da izgradi prijateljski odnos i da sakrije znakove rane trudnoće, Zoi pravi komične greške. Kada mu napokon, otkrije pravi razlog svog nepredvidivog ponašanja, Sten se potpuno vezuje za nju.

Pisma Juliji. Pisma Juliji (Letters to Juliet)

Start: 24. jun, 2010.
Uloge: Amanda Sejfrid, Kristofer Egan, Vanesa Redgrejv, Franko Nero
Žanr: Romantična drama
Web: www.LetterstoJuliet-movie.com

Režija: Geri Vinik

Mlada Amerikanka putuje u Veronu, grad  legendarne ljubavi Romea i Julije. Tamo se pridružuje grupi volontera koja odgovara na pisma Juliji u kojima se traže ljubavni saveti. Posle odgovora na pismo iz 1951. godine, ona inspiriše ženu koja ga je napisala da doputuje u Italiju u potrazi za svojom izgubljenom ljubavi. Splet čudnih okolnosti doneće u živote obe žene romansu, kakvu nikada nisu mogle ni da zamisle.

Tuck Vision

Facebook komentari: