ERP 2024

Prestigio: Poklon vredan 50€ uz kupovinu prenosivog uređaja

DSIII_1600x1866_0610 Prestigio, dodaje program za 12 meseci zaštite – AVG Internet Security Suite 9.0 na svoje linije prenosivih uređaja – besplatno. Uređaji ce se naci na policama Prestigio partnera u Poljskoj, Slovackoj, Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Turkoj, Maroku, Alžiru, Tunisu, Egiptu, Estoniji, Letoniji, Litvaniji, Kipru, Rusiji, Kazahstanu, Ukrajini i u Belorusiji u maju 2010. 

Svi Prestigio flash uređaji (uključujući zlatnu i kožnu kolekciju) od 8GB memorije, eksterni HDD serije Data Racer I-III kao i Data Safe I-III dolaze sa ovim atraktivnim bonusom vrednim 50 eura.

AVG program štiti vise od 110 miliona korisnika i preduzeća u 167 zemalja od stalno rastućih pretnji sa Interneta. AVG Internet Security Suite 9.0 je najnoviji program za zaštitu koji je već osvojio brojna priznanja.

“Kreiranje ove atraktivne "bundle" ponude rezultat je ideje da se vrhunskom dizajnu i kvalitetu prenosivih uređaja doda nešto izuzetno, nešto važno i vrlo korisno“ rekao je Yuri Antoshkin, CEO of Prestigio. “Mi verujemo da ova ponuda predstavlja povećanje vrednosti za naše potrošače, jer sada mogu kompletno zaštititi PC tokom jedne godine, potpuno besplatno.”

Pročitajte i:  Toshiba priprema hard diskove kapaciteta preko 30TB

Izvor: Asbis

Facebook komentari: