Data centri 2024

Tuck: Trejler za film "Hari Poter i Polukrvni princ"

Harry Potter and the Half-Blood Prince EKSLUZIVNO: Pogledajte trejler za film “ Hari Poter i Polukrvni princ “.

U filmu "Hari Poter i Polukrvni princ" Hari započinje šestu godinu u Hogvortsu, dok Lord Voldemor širi haos po Britaniji, i pritisak da ga pobedi postaje sve jači. Koristeći staru Knjigu napitaka koja je prethodno pripadala "Polukrvnom princu" Hari je u stanju da poveća svoje znanje magije i da se pripremi za bitku. Međutim, prethodno mora da pomogne Dambldoru da otkrije tajnu Voldemorove potrage za besmrtnošću – lokaciju Horkruksa. Ali potraga za Horkruksima i bitka koja sledi u Hogvortsu imaju tragičan ishod – i navode Harija da veruje da on mora da pođe sam da savlada Mračnog Gospodara.

Hari sumnja da se zlo mozda krije i u samom zamku, ali Dambldor je još uporniji u pripremama Harija za poslednju bitku, za koju zna da se brzo priblizava. Zajedno rade kako bi pronasli ključ da otključaju Voldemorovu odbranu, a kako bi se to privelo kraju, Dambldor regrutuje svog starog prijatelja i kolegu, dobro povezanog i pravog boema profesora Horacija Slugorna, za koga Dambldor veruje da poseduje značajne informacije.

Pročitajte i:  eLikvidatura: Vaša kombinacija za SEF

U međuvremenu, učenici su pod napadom vrlo razlicitih suparnika dok u njima divljaju tinejdžerski hormoni.

Hari je sve zainteresovaniji za Džini ali i Din Tomas je. Lavander Braun je odlučila da je Ron pravi za nju ali nije računala na čokolade Romilde Vejn. A tu je i Hermiona koja gori od ljubomore ali je odlučna da ne pokaze svoja osećanja. Dok romanse cvetaju, jedan učenik ostaje po strani. On je rešen da ostavi znak, iako mračan. Ljubav je u vazduhu ali tragedija se priblizava i Hogvarts možda više nikada neće biti isti.

Glavne uloge tumače: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Michael Gambon, Helena Bonham Carter, Alan Rickman.

Film “ Hari Poter i Polukrvni princ “ u bioskopima od 16. jula.

Trejler za film "Hari Poter i Polukrvni princ"

Film “ Hari Poter i Polukrvni princ “ u bioskopima od 16. jula.

Izvor: Tuck Vision

clip_image00143

Ostale vesti iz kompanije
Tuck Vision

Pogledajte informacije o igri “Hari Poter i Polukrvni princ” iz kompanije Extreme CC

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,