PC Press Studio

Mini Seedcamp povezuje tehnološke startupe

seedcamp_logoU Ljubljani se 14. i 15. maja održava Mini Seedcamp koji će okupiti 20 najboljih tehnoloških i web startapa jugoistočne evrope. Očekuje se da se na jednom mestu pojave mlade kompanije iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Bugarske, Grčke, Makedonije i drugih zemalja regiona. Prijavljivanje kompanija koje žele da učestvuju traje do 27. aprila preko web sajta www.seedcamp.com.

Seedcamp je takmičenje za mlade IT i web preduzetnike u kojem 5 pobedničkih timova dobija po 50 hiljada evra investicija, te tri meseca treninga i rada na svom preduzeću u Londonu uz savetnike iz najuspešnijih svetskih kompanija: Googlea, Microsofta, Mozille, Facebooka…

Mini Seedcamp Ljubljana je dvodnevni događaj u kojem će 20 preduzeća iz jugoistočne Evrope dobiti priliku da svoje projekte predstavi vodećim ljudima industrije, kao i da učestvuje na mentorskim seminarima. Na ljubljanskom Seedcampu učestvovaće, između ostalih, Fred Wilson iz Union Sq. Ventures (Tumblr, Twitter, Disqus…) te Saul Klein iz Accelerator grupe (Dopplr, Zemanta…).

Ovaj događaj nije konferencija već ekosistem koji pokušava pomoći mladim preduzećima i timovima u njihovom daljnjem poslovanju. Uz to, radi se o jednom od najjednostavnih načina za pristup vodećim investicijskim fondovima. Prijave se primaju do 27. aprila tako da preporučujemo svim ambicioznim startapima da se prijave što pre.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Još autora se pridružuje tužbama protiv Microsofta i Open AI
SBB

Tagovi: , , , , ,