Tuck.rs: 305. kolo DVD izdanja

Novo, 305. kolo Tuck Vision DVD izdanja donosi sledeće naslove:

STAR WARS: THE CLONE WARS

STAR WARS: THE CLONE WARS

clip_image006Režija: Dave Filoni

Žanr: animirani

Trajanje: 94 minuta

“Ratovi klonova oživljavaju staru zabavu Ratova zvezda!”

Nekada davno u dalekoj, dalekoj galaksiji… saga „Ratovi zvezda“ se nastavlja u prvom animiranom filmu Lucasfilm Animation. Sa omiljenim likovima i pojavom novih, ovo je „Rat zvezda“ kakav niste videli do sada. Dok se ratovi klonova vode kroz galaksiju, Anakin Skajvoker i njegov novi Padavan učenik Ašoka Tano otpočinju opasnu misiju kako bi spasili otetog sina gospodara Džaba Hata. Odmetnik Grof Duku je odlučan u želji da oni ne uspeju i proganja ih zajedno sa smrtonosnim ubicom Asajom Ventresom. Za to vreme na frontu Obi-Van Kenobi i učitelj Joda vode veliku armiju klonova u hrabre borbe protiv vojske droida i odolevaju napadima Mračne strane Sile. Pripremite svetlosne mačeve! Dolazi nova era avanture!

BODY OF LIES

KRUG LAŽI

clip_image002

Režija: Ridley Scott

Uloge: Leonardo DiCaprio, Russell Crowe

Žanr: triler

Trajanje: 122 minuta

“Di Kaprio je u odličnoj formi, Krou je živa vatra.”

CIA je za petama vođi serije terorističkih napada. Rodžer Feris je operativac američke obaveštajne agencije na zemlji, koji ide iz mesta u mesto, trudeći se da preduhitri stalne promene događaja. Poput oka na nebu, satelitska veza nadgleda Ferisa. Na drugom kraju te veze je veteran CIA Ed Hofman, koji sa hiljadu milja razdaljine osmišljava strategiju. I kako se Faris približava meti, on otkriva da poverenje može biti jednako opasno koliko i neophodno za preživljavanje.

Leonardo di Kaprio (Feris) i Rasel Krou (Hofman) igraju u filmu „Krug laži“ , koji je po romanu Dejvida Ignjaciusa adaptirao Vilijam Monahen (Razdvojeni). Ridli Skot režira ovu snažnu priču vodeći gledaoce kroz uzbudljive akcione scene savremenog špijunskog trilera.

NIGHTS IN RODANTHE

NOĆI U RODANTEU

clip_image004Režija: George C. Wolfe

Uloge: Richard Gere, Diane Lane

Žanr: drama

Trajanje: 93 minuta

Nikada nije kasno za drugu šansu.

Zvezde filma “Neverna žena” vraćaju na ekrane nekadašnju hemiju u priči bogatoj emocijama po bestseleru Nikolasa Sparksa (Beležnica, Poruka u boci). Ričard Gir je Pol, hirurg koji je pre mnogo vremena nesvesno žrtvovao porodicu zarad karijere. Dajen Lejn je Adrijen, posvećena majka, koja pokušava da nastavi dalje svoj život nakon muževog neverstva, boreći se protiv njegove želje da se vrati kući. U udaljenoj gostionici u Oter Benksu, Pol i Adrijen žele da ozbiljno preispitaju svoje živote. Ali, bliži se oluja i oni se okreću jedno drugome radi utehe. Ulaze u romansu, koja će uticati na njihove živote…

ANOTHER CINDERELLA STORY

NOVA PRIČA O PEPELJUGI

clip_image008

Režija: Damon Santostefano

Uloge: Selena Gomez, Drew Seeley

Žanr: porodični

Trajanje: 88 minuta

Bila jednom jedna…može ponovo da se desi…

Muzikalno je, romantično je. Nova priča o Pepeljugi je bajka o plesu do kraja života. U ovoj modernoj verziji Selena Gomez (The Wizards Of Waverly Place) igra ulogu Meri, moderne Pepeljuge koja umesto staklenih cipelica nosi cipele za ples. Dru Sili (High School Musical) je u ulozi novog dečka u školi Džoa, šarmantnog princa sanjara koji traži devojku koju će voleti. Da li bi Meri mogla biti ta devojka? Sa muzikom i plesom po vašem ukusu, sa romantikom po vašoj meri i raznim iznenađenjima, uvidećete da je „Nova priča o Pepeljugi“ urađena baš za vas.

 

Kompanija Medij Originalni naslov Prevod naslova

MPC

Warner

DVD

BODY OF LIES

KRUG LAŽI

999.00

Warner

DVD

NIGHTS IN RODANTHE

NOĆI U RODANTHE

799.00

Warner

DVD

STAR WARS: THE CLONE WARS

STAR WARS: THE CLONE WARS

799.00

Warner

DVD

ANOTHER CINDERELLA STORY

NOVA PRIČA O PEPELJUGI

599.00

Izvor: Tuck Vision

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: