Snimanje u realnom vremenu zahvaljujući izuzetno brzom prenosu podataka

verbatim_sdhc32gbcardVerbatimova nova klasa 6 SDHC flash kartica kapaciteta 32GB, omogućava snimanje u realnom vremenu direktno na karticu sa garantovanim minimalnom brzinom zapisa i čitanja od 6MB/sec, što je čini idealnom flash karticom za profesionalne digitalne fotografije.

“Sa svojom poslednjom SDHC karticom visoke performance, kapaciteta 32GB, Verbatim je proširio svoj Flash rang proizvoda idući u korak sa rastućom potražnjom na tržištu kartica za skladištenja podataka velikog kapaciteta i kratkog vremena zapisa”, rekao je Hans Christoph Kaiser, Menadžer razvoja Flash i USB Memorije, kompanije Verbatim za EUMEA.

Nova flash kartica pripada brzinskoj klasi 6, trenutno najvišoj mogućoj klasi. Sadrži dovoljno prostora za skladištenje preko 10.000 fotografija rezolucije 10-megapiksela JPEG formata ili 4 sata video zapisa maksimalne rezolucije snimljenih HD kamkorderom.

“To znači da je ova kartica pogodna ne samo za profesionalnu digitalnu fotografiju i serijski zapis, već i za video zapise koje beleže trenutno najnoviji kamkorderi HD kvaliteta” naglasio je gospodin Kaiser.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: