ERP 2024

Tviteraši pronašli najbliže banke

Aplikacija Komercijalne banke – „Meni najbliža“, koja korisnicima mobilnih telefona sa platformama Android i Windows omogućava da u svako doba pronađu najbliže bankomate svih banaka u Srbiji, predstavljena je korisnicima Twittera.

kombank1Aktivni tviteraši i oni koji nameravaju da to postanu, isprobali su aplikaciju pomoću koje mogu da se saznaju i aktuelni devizni kursevi svih banaka u Srbiji. Tviteraši su od kreatora „Meni najbliže“, predstavnika IT sektora Komercijalne banke, čuli osnovne informacije o novoj aplikaciji i dobili odgovore na svoja pitanja.

„Ovo je zaista korisna aplikacija za sve one koji u trenutku žele da saznaju gde je najbliža ekspozitura ili da dobiju neke druge informacije od nadležnih iz banke preko Tvitera ili Fejsbuka. Posebno mi je drago da Komercijalna banka ovako pristupa pripadnicima on-line zajednice i korisnicima uopšte.“ – utisak je Une Zabunov, poznate korisnice Tvitera.

„Meni najbliža“ otkriva i kojim putem može da se dođe do najbližeg bankomata, bilo kolima ili peške. Na telefonima sa Android operativnim sistemom ova aplikacija ima i dodatne pogodnosti, kao što su kreditni kalkulator za više vrsta kredita sa planom otplate i kreiranje instrukcija za plaćanje.

Pročitajte i:  Microsoft testira oglase u Windows 11 Start meniju

„Ovom prilikom najavljujemo i aplikaciju za iPhone. Korisnici mogu da je očekuju uskoro, posle registrovanja na App Store-u.“ – poručuju iz IT sektora Komercijalne banke.

Najsrećniji tviteraš je na mini-lutriji dobio poklon-karticu Komercijalne banke, u vrednosti od 5.000 din.

Izvor: Komercijalna banka

Facebook komentari: