Twitch pravi igre koje gledaoci i strimeri mogu da igraju zajedno

Igranje na Twitch-u uglavnom je jednosmerno. Možete se pridružiti Marbles on Stream trci ili igrati malo odloženu Jackbox Party Pack igru, ali usluga je u velikoj meri namenjena pasivnom gledanju. Međutim, Amazon to želi da popravi.

PCPress.rs Image

Dvosmerno igranje na Twitch-u na leto

Kompanija kaže New York Times-u da razvija igre koje kako Twitch strimeri tako i njihovi gledaoci mogu da igraju zajedno u „realnom vremenu“. Iako je detalja malo, trebalo bi da igre postaju dostupne tokom leta. Vest dolazi uporedo sa drugim poznatim naporima Amazona vezano ga gejming, uključujući game striming uslugu Project Tempo (koja se potencijalno pomera ka 2021. godini zbog COVID-19) i planira da u maju objavi svoje dugogodišnje originalne igre Crucible i New World.

Ne postoji misterija koja stoji iza planova za dvosmerne Twitch igre. Obećavaju da će gledaoce zadržati i angažovane i dovoljno zainteresovane da se vraćaju, a možda će to Twitch-u dati prednost nad rivalima poput Mixer-a i YouTube-a. Takođe, ovo bi moglo da pruži priliku da se naplate same igre uz pretplatu na kanalima.

Pročitajte i:  Epic Games poklanja igru Dragon Age: Inquisition

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,