Računari i Galaksija

Twitch zvanično predstavio svoju prvu igru

Kompanija Twitch, koja je prvenstveno poznata po svom servisu za strimovanje igara, sada je pokrenula svoju prvu igru koju je razvila u partnerstvu sa kompanijom Harmonix Music Systems nakon nekoliko meseci testiranja. Twitch Sings je karaoke igra koja je napravljena za livestreaming, i od 13. aprila dostupna je besplatno širom sveta. Igra će omogućiti igračima da pokažu svoje pevačke sposobnosti pred globalnom publikom.

PCPress.rs Image

Twitch Sings ima offline režim, u slučaju da ne želite da zabavite globalnu publiku svojim vokalom. Uprkos tome, Twitch je razvio ovu igru od temelja, tako da igrači čine ceo jedan nov Twitch kanal i u suštini vode i ostale sa sobom da igraju. Moguće je da strimeri pozovu druge na duete, dok će gledaoci moći da zatraže od njih da otpevaju neku od 1.000 i više dostupnih pesama iz biblioteke. Takođe mogu da navijaju kako bi pokrenuli svetlosne efekte ili da daju igračima zabavne izazove (na primer, da pevaju kao da su pod vodom) dok pevaju uz njihove omiljene numere.

Pročitajte i:  Twitch ima novi pristup o seksualnom sadržaju

Igra je besplatna za igranje, međutim Twitch nije zabrinut zbog sredstava koje je uložio. Umesto toga, radi se o podsticanju muzičkih strimera, kao i podsticanju gledalaca na pretplatu i kupovinu bitova. Koji god novac da je Twitch izgubio na razvoju mogao bi da se lako vrati kroz muzičku scenu u procvatu. Nemojte se iznenaditi ako Twitch bude istraživao druge igre koje će vam davati razlog da se stalno vraćate.

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , ,