Clico na DATUM 2019 konferenciji govori o orkestraciji bezbednosti u cloud-u

Na konferenciji DATUM 2019, CLICO SEE će imati svoj nastup, tokom koga će biti reči o temi orkestracije bezbednosti u cloudu. Prezentacija će se održati pod nazivom “Dirigent za kompleksne mreže”. Biće održana u sredu 17.4. od 13:40 – 15:10, u okviru paralelne sesije 2 – Digitalna transformacija. DATUM 2019 konferencija će se održati u hotelu Crowne Plaza. Očekuje se da će konferenciji prisustvovati preko 300 IT i poslovnih profesionalaca.

PCPress.rs Image

Teme o kojima će se govoriti na CLICO prezentaciji su:

  • Zbog kojih slabosti kompanijske IT bezbednosti su sajber napadi i dalje u porastu?
  • Imaju li svi sajber napadi nešto zajedničko?
  • Kojom novom strategijom se mogu prevazići rizici bezbednosti u multi-cloudu?

PCPress.rs Image

Kompanija CLICO nudi vrhunska rešenja za security, mrežu i upravljanje, uz ekspertsku tehničku, edukacionu i komercijalnu podršku. CLICO obezbeđuje vrhunsku zaštitu od sajber pretnji, optimizaciju, upravljanje i efikasnost mreža i platformi. Prateći tehnološke i tržišne trendove, CLICO sarađuje sa vendorima koje vodeći analitičari ocenjuju kao globalne lidere.

Juniper Networks promoviše jednostavnost kao snagu tehničkih rešenja u kompleksnom okruženju i epohi cloud-a, uklanjajući tradicionalna ograničenja umrežavanja i otvarajući nove mogućnosti automatizovane, fleksibilne, bezbedne mreže korisnicima i partnerima.

Pročitajte i:  Prednosti mikro data centara u teškim industrijskim i komercijalnim okruženjima

Više informacija: info@clico.rs

Facebook komentari: