ERP 2024

Twitter otkazao Chirp konferenciju

Kao još jedan znak preokreta koji se dešava interno u Twitter-u, kompanija je otkazala svoju Chirp konferenciju za programere samo dve nedelje pre nego što je bila zakazana za 16. novembar.

Twitter otkazao Chirp konferenciju

Planovi Twitter-a ponovo su neizvesni

Portparol Twitter-a odbio je da komentariše razlog otkazivanja. Pripadnici medija su pre samo dve nedelje dobili pozive da se registruju za Chirp. Iako iznenadno, otkazivanje nije posebno šokantno, s obzirom na Muskovo nedavno preuzimanje kompanije. Pored toga što je uzdrmao njeno vođstvo, on je takođe obećao da će značajno promeniti uslugu pretplate kompanije, Twitter Blue, i verovatno će promeniti moderiranje sadržaja i druge politike.

Ne bi bilo iznenađujuće da on takođe ima drugačiju viziju za Twitter-ove programere. Kompanija je svakako tokom godina imala zategnut odnos sa programerima, ali je nedavno pokušala da obnovi svoju platformu za programere novim API-jima za istraživače i aplikacije trećih strana. Chirp je trebalo da bude prva Twitter-ova lična konferencija za programere od 2015. Sada, kao i mnogi drugi aspekti Twitter-a, ponovo su neizvesni.

Pročitajte i:  Grok će uskoro biti dostupan premium korisnicima X-a

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: