Twitter vam sada omogućava da kombinujete GIF-ove, video zapise, fotografije u istom tvitu

Twitter sada omogućava korisnicima da dele jedan medijski fajl u tvitu.

PCPress.rs Image

Twitter je rekao da će ova mogućnost biti dostupna u Android i iOS aplikacijama kompanije

To znači da možete da delite video, sliku ili GIF u jednom tvitu, ali ne sve. Ali to se menja od 6.10. pošto je kompanija počela da uvodi funkciju koja korisnicima omogućava da dele više medijskih fajlova, što uključuje GIF, video i sliku u jednom tvitu. Korišćenje ove funkcije je jednostavno. Sve što korisnici treba da urade je da dodirnu ikonu fotografije u kompozitoru tvita, izaberu medijske fajlove koje žele da dodaju u tvit i zatim ih podele.

Dok korisnici Twittera mogu da dodaju više medijskih datoteka u jedan tvit, ova funkcija dolazi sa određenim ograničenjima. Twitter je u postu na blogu napisao da korisnici mogu da dodaju do četiri video snimka, slike ili GIF-a u jednom tvitu. Što se tiče dostupnosti, platforma za mikro blogovanje je rekla da je ažuriranje trenutno dostupno za iOS i Android. Međutim, tvitovi sa različitim tipovima sadržaja mogu se gledati na svim platformama. Kompanija je zvanično počela da testira funkciju u julu ove godine pre nego što je od 6. oktobra počela da je uvodi svim korisnicima širom sveta.

Pročitajte i:  X potvrdio da je zabranio sve pretrage vezane za Taylor Swift, kako bi joj zaštitili bezbednost

Twitter je takođe najavio da će se video snimci na tajmlajnu korisnika otvarati u impresivnom full screen video plejeru u kome mogu da prevlače nagore da bi nastavili da otkrivaju više sadržaja. Ova funkcija je, međutim, dostupna samo u aplikaciji kompanije zasnovanoj na iOS-u. Kompanija je takođe rekla da će neki korisnici iOS-a i Android-a takođe videti preporučeni sadržaj u novom video karuselu na Explore “For You” stranici. Korisnici će moći da se vrate na skrolovanje tako što će dodirnuti strelicu unazad u gornjem levom uglu da izađu iz plejera.

Izvor: Bgr

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,