Top50 2023

U hladu omorike ovog leta te čeka neograničeni internet

Pored sunčanih dana i dobrog raspoloženja, leto donosi i više energije za kretanje, druženje i putovanje. Na odmoru se moraju platiti ležaljka, suncobran, neki koktel u hladu omorike, ali ne i dodatni gigabajti interneta, jer je u toku mts letnja kampanja koja prati korisnike na svim uzbudljivim avanturama.

PCPress.rs Image

Opcije uz Omorika tarife

Bilo da uživate u hladu omorike ili uz zvuke talasa, mts pruža priliku da se ostvari dodatnih 100 GB ili neograničeni internet, u zavisnosti od izabrane tarife, i da se uvek bude onlajn. Izuzetne pogodnosti letnje kampanje, dostupne novim kao i postojećim postpejd korisnicima, ostvaruju se zaključenjem novog ili obnavljanjem postojećeg ugovora na 24 meseca uz odabir neke od Omorika tarifa.

Uz izbor tarife Omorika 1 dobija se dodatnih 100 GB na postojeći internet saobraćaj iz paketa, svakog meseca tokom prvih šest meseci ugovorne obaveze. Zaključenjem ugovora i izborom tarife Omorika 2, dobijaju se dodatnih 100 GB na postojeći DATA saobraćaj iz paketa, svakog meseca tokom prvih 12 meseci ugovorne obaveze. Ukoliko se odabere tarifa Omorika 3, na raspolaganju je neograničen internet saobraćaj, svakog meseca tokom prvih godinu dana ugovorne obaveze.

Pogodnosti ostvari do 31. avgusta u mts poslovnicama, pozivanjem broja 0800/100-100 ili na sajtu mts.rs.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,