U ponoć prodati prvi iPhonei

Telenor Srbija i Telekom Srbija poslovnice u Knez Mihajlovoj i na Terazijama bile su otvorene sinoć u ponoć. Razlog za to je početak prodaje iPhonea u Srbiji, koji je danas, 31. oktobra, postao i zvanično dostupan u našoj zemlji.

Mt:s poslovnica na Terazijama pred početak prodaje iPhonea
Mt:s poslovnica na Terazijama pred početak prodaje iPhonea

Oni koji su želeli da budu među prvima koji su kupili novi model Apple smartfona bili su ispred poslovnica ova dva operatera i pre zvaničnog početka prodaje.

“Svi oni koji večeras nisu stigli da kupe svoj uređaj mogu putem Telenorovog sajta da saznaju više o cenama i modelima iPhone-a koji se nalaze u ponudi, ili da svrate u neki od Telenorovih prodavnica širom zemlje. U prodavnici u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu nastavlja se celodnevna promocija i u petak, 31. oktobra”, kažu iz Telenora.

Telenor poslovnica pred početak prodaje iPhonea
Telenor poslovnica pred početak prodaje iPhonea

“Zaista smo izuzetno zadovoljni interesovanjem korisnika, a najbolji pokazatelj jeste dolazak velikog broja ljubitelja iPhonea večeras, povodom zvaničnog početka prodaje. Mi smo se, sa druge strane, potrudili da našim korisnicima ponudimo najbolje uslove za kupovinu ovih uređaja. Uvereni smo da će im izuzetne performanse ovog uređaja i kvalitet naše mobilne mreže pružiti najbolje korisničko iskustvo“, rekao je Predrag Ćulibrk, generalni direktor Telekoma Srbija.

Pročitajte i:  Smanjite vreme provedeno na telefonu tako što ćete sakriti aplikacije na svom iPhone-u

Što se Vipa tiče, juče je saopšteno da je ovaj operater morao da stopira isporuku iPhonea.

Vip mobile je do ovog trenutka, kao članica Telekom Austria Grupe, uvezao veliku količinu iPhone 5S, iPhone 6 i iPhone 6 plus telefona koji se trenutno nalaze u našem magacinu u Beogradu. To su originalni iPhone uređaji sa deklaracijom Evropske unije, identični onima koji se prodaju širom Evrope i na 7 tržišta Telekom Austrija Grupe. Kad smo danas krenuli sa isporukom uređaja u Vipove radnje, obavešteni smo da RATEL-ova Potvrda o usaglašenosti iPhone za tržište Srbije zahteva da uređaji imaju određeni serijski broj, što nas dovodi u poziciju da na dan planiranog početka prodaje moramo da vratimo ocarinjeni kontigent uređaja sa deklaracijom Evropske unije i zamenimo ih onima sa zahtevanim serijskim brojevima.”, rekao je Dejan Turk, Vip mobile CEO.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,