Pokrenut šesti Ericsson konkurs „Innovation awards“

Kompanija Ericsson pokrenula je šesti po redu „Innovation Awards“ nagradni konkurs za studente. Tema ovogodišnjeg konkursa je „Budućnost obrazovanja – kako da obrazovanje svima postane dostupno“.

Ericsson Innovation Awards 2015

“U Ericssonovoj viziji Umreženog društva, tehnologije iz korena menjaju načine na koje organizujemo naš život i menjamo poslovanje i celokupnu zajednicu. Koristeći prednosti novih tehnologija, studenti i profesori postaju glavni pokretači promena. Upravo zato, nove veštine kao i želja za stalnim proširenjem znanja postaju izuzetno značajne”, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Pobednik konkursa biće nagrađen sa 25.000 evra, drugoplasirani sa 10.000 evra, dok je za trećeplasirani tim predviđena nagrada od 5.000 evra. Takođe, svi polufinalisti imaće priliku da se lično predstave i dobiju praksu ili stalno zaposlenje u kompaniji Ericsson.

Konkurs je otvoren za timove od dvoje do četvoro studenata, sa poslednjim rokom za prijavu do 3. decembra. Za više informacija posetite www.ericsson.com/innovationawards .

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Ericsson je stabilizovao prodaju
SBB

Tagovi: , ,