Računari i Galaksija

U prodaji je PC #228

Ako još niste naš digitalni pretplatnik i već uveliko čitate novi “PC”, ne preostaje vam ništa drugo nego da trknete do obližnjeg kioska i kupite papirno izdanje. Pored lepih želja za nastupajuću godinu, novi “PC” donosi i niz zanimljivih tema…

PCPress-228-cover-web

Pročitaćete zašto 3D štampa možda obeležava novu industrijsku revoluciju, šta nude digitalni paketi naših kablovskih operatera mts, SBB, Ikom, a šta poznati streaming servisi. Predstavili smo i najzanimljivije novogodišnje gadžete sa svih meridijana, a “Put u novi svet: Kako da promenite mobilnu platformu” namenjen je onima koji su se odlučili za radikalnu promenu, ne samo telefona, već operativnog sistema koji telefon koristi.

Poslovnim korisnicima namenjeni su saveti kako da izaberu najbolji, najefikasniji i najsigurnije da izaberu E-mail server ili organizuju poslovni video-nadzor za svoju firmu. Svakako treba da pogledaju i PC za moderan sto, pouzdan i moćan računar AMD BizPC 4100 koji je obeležio proteklu konferenciju Bizit, a i poslovnim i kućnim korisnicima namenjen je prikaz sjajnog Sony Xperia Z5 telefona.

Ne zaboravite da uz pomoć digitalnog izdanja brže stižete do svog primerka “PC”-ja, a ako dodirnete neku od stranica ili slika u digitalnom izdanju, može vas prijatno iznenaditi neka dodatna multimedijalna informacija. Besplatnu aplikaciju preuzmite na:

Pročitajte i:  Izvučeni dobitnici Giveaway-a za 3K pretplatnika na YouTube-u!

Google Play: https://goo.gl/DbCF5G
App Store: http://apple.co/1Hg4Csr (iPad korisnici)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,