BIZIT plus

U prodaji je PC Press #234

Ne samo da je novi broj lep i pametan, kao i obično, već je ovaj put i solidno nabildovan – kako to i dolikuje izdanju koje ćete nositi na plažu.

PCPress-234-cover-web

Naš tim je podmlađen, a gde su mladi, tu su i gedžeti, pa smo spremili veliki ITMix koji nudi pregršt zanimljivih uređaja, ali i novih, primamljivih letnjih ponuda domaćih mobilnih operatora. Tu je i pregšt uređaja za ambicioznije korisnike koji će se ovog leta ponoviti novim Samsung UHD televizorom, strašno dobrim desktopom s procesorom koji ima čak 10 jezgara ili HD notebook-om koji predskazuje eru ozbiljnog mobilnog igranja. Ako i niste u situaciji da mnogo kupujete, barem napravite pristojan letnji bekap i napunite Kindle lepim, domaćim sadržajima.

Onima koji ne mogu da prestanu da misle o poslu, spremili smo mali bukvar o tome šta su povezane stvari (Internet of Things), a ako posao tražite ili menjate, ne brinite – IT Dating vam predstavlja još četiri sjajne kompanije koje su uvek raspoložene da u svoje redove prime vredne i ambiciozne inženjere.

Pročitajte i:  Intel je i dalje najveći proizvođač računarskih procesora

Najzad, vreme je da saznate i šta se sprema za Bizit 2016, pa će vas najava programa sigurno naterati da odmah odete na Bizit.rs i pogledate detaljnije.

Aktuelni broj, te šestomesečnu ili godišnju pretplatu na “PC” možete obezbediti na:

http://prodavnica.pcpress.rs/

Besplatne aplikacije za čitanje digitalnih izdanja preuzmite sa adresa:

https://goo.gl/DbCF5G (Android)

http://apple.co/1Hg4Csr (iPad)

Facebook komentari: