U toku su prijave za Konteh15

Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi održaće se po deveti put na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 25. i 26. marta 2015. godine kao projekat studentske organizacije EESTEC LC Novi Sad, koji studentima i diplomcima tehničkih i tehnoloških fakulteta nudi mogućnost planiranja i razvoja karijere u kompanijama koje posluju u našoj zemlji.

logo-konteh

Sajam KONTEH15 posetiocima pruža priliku za zapošljavanje kao i raznovrsnu ponudu stručnih praksi, a kompanijama omogućuje povezivanje sa obrazovnim institucijama i najkvalitetnijim kadrom. U toku Sajma kompanije izlagači će, kao i prethodnih godina, imati priliku da predstave svoju delatnost studentima, kako pomoću propagandnog materijala i kroz neposredni kontakt sa njima, tako i kroz prezentacije koje će biti otvorene za sve posetioce Sajma. Studenti i kandidati za posao će, sa druge strane, imati priliku da se upoznaju sa radom najuspešnijih kompanija u našoj zemlji, informišu o otvorenim pozicijama u istim , uruče svoj CV na licu mesta poslodavcima za koje su zainteresovani ili ga ostave u elektronskoj bazi koja će biti na raspolaganju svim kompanijama-učesnicama tokom narednih godinu dana. Radnu biografiju je moguće uneti na sajtu KONTEH15, kao i na samom Sajmu uz našu pomoć.

Generalni pokrovitelj sajma KONTEH15 je kompanija Devtech koja se bavi razvojem cloud platformi i servisa. Za sada su se za zlatno sponzorstvo opredelile kompanije Levi9 Srbija, Microsoft Development Center Serbia, Vega It Sourcing, Hinttech i RT-RK, srebrni sponzori su kompanije Execom, Eipix Entertainment, Naovis, Devana Technologies, TMNS Empiry i kompanija NovaLite, a na Sajmu će se predstaviti i kompanije Rendered:Text , Elsys Eastern Europe, Lanaco, Prozone, Mad Head Games, Mikro Kontrol. Očekuje se učešće preko 20 kompanija.

Posetioci Sajma će imati priliku da učestvuju u nekoliko radionicama tokom Sajma koje će voditi Nacionalna služba za zapošljavanje, a akademski partneri DaFED i Poslovni inkubator održaće predavanja na temu preduzetništva.

Zainteresovani kandidati svoj CV mogu registrovati na www.konteh.org

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,