ERP 2024

Udahnite život prezentacijama

Kao i miševi i tastature, prezenteri spadaju u kategoriju uređaja koji ne dobijaju revolucionarne izmene svaki dan. S vremena na vreme pojavi se neki dizajnerski izlet koji bude ili ne bude dobro prihvaćen među publikom, ali se generalne karakteristike ovih periferija ne menjaju. Možda je ipak došlo vreme da prezenteri dobiju novu dimenziju.

PCPress.rs Image

Logitech Spotlight prezenter, po rečima predstavnika ove kompanije je novi napredni alat, koji je više od standardnog laserskog pokazivača. Prednost Spotlighta je što on naglašava delove prezentacije označavanjem i uveličavanjem, a ne laserskom tačkom. Slajdovima možete upravljati i sa razdaljine od 30 m (ako imate baš toliko veliku sobu za prezentacije), a novine se odnose pre svega na način naglašavanja koji je dosta jednostavniji za praćenje kada ste u publici, kao i uveličavanje delova slajda kada je to potrebno, da bi se nešto izdvojilo. Spotlight poseduje taster za reprodukciju videa i linkova, a za razliku od lasera, pokazivač i označeni delovi vidljivi su prisutnoj publici kao i onoj uključenoj u video konferenciju.

Uz Spotlight dolazi i Logitech Presentation aplikacija preko koje možete odabrati način pokazivanja, postaviti vremenska upozorenja vibracijom ili aktivirati više naprednih funkcija poput kontrole glasnoće. Povezivanje Spotlighta sa računarom je moguće preko USB-a ili Bluetootha, a ako ne želite da koristite Logitech aplikaciju ne morate da brinete, jer plug-and-play priroda ovog uređaja omogućava kompatibilnost sa svim popularnim aplikacijama za prezentovanje.

Pročitajte i:  Logitech dodaje programabilne dugmiće za ChatGPT na svojim miševima i tastaturama

PCPress.rs ImageČak je i baterija uređaja nešto čime se Spotlight može pohvaliti, pa opcija brzog punjenja omogućava da za jedan minut na punjaču dobijete tri sata autonomije. Logitech Spotlight prezenter dostupan je od danas na Logitech i Apple internet stranicama po preporučenoj ceni od 135 evra, a u martu će biti dostupan u maloprodaji širom sveta

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,