UnimazeGo: Nova dimenzija upravljanja e-fakturama

Pomisao na e-fakture i e-dokumenta nas gotovo po automatizmu vezuje za laptop ili desktop računar, kancelariju, zatvoren prostor. U Unimaze-u preko 20 godina pomeraju granice kada su u pitanju tehnologije vezane za e-fakture i e-dokumente kao i načinima za korišćenje istih. Isti recept su primenili kada su razvijali UnimazeGo.

PCPress.rs Image

Šta je UnimazeGo?

UnimazeGo je mobilna aplikacija namenjena postojećim korisnicima Unimaze Platforme kako bi dodatno olakšali rad sa e-fakturama, fiskalnim računima i e-dokumentima. Takođe UnimazeGo je tu da pomogne zaposlenima u kompanijama koje su već implementirale Unimaze Platformu da lakše šalju račune za proizvode i usluge koje su kupili za svoju kompaniju.

Kojim rolama je namenjen UnimazeGo?

UnimazeGo se suštinski sastoji iz dve celine – Approver i Expenser.

Approver je namenjen za pregled, odobravanje i prosleđivanje e-faktura. Kao takav, idealan je pomoćnik članovima managementa kompanije – bez potrebe za kancelarijom i laptopom, uz svega par tapova, jednostavno i brzo mogu pregledati razmenjene fakture, odobre dodeljene fakture ili ih proslede nekom od svojih kolega. UnimazeGo pored ovoga omogućava korisnicima da isprate dešavanja u vezi sa fakturama od velikog značaja za kompaniju kao i da direktno diskutuju sa članovima svojih timova ili drugim zaposlenima o fakturama.

Pročitajte i:  PC Press video: SaaS rešenje za razmenu eFaktura sa celim svetom! | Irena Josipović i Emin Devlić, Unimaze

Expenser je namenjen za sigurno, jednostavno i brzo slanje fiskalnih računa i faktura kolegama koje su uključene u procese nabavke odnosno odobravanja, u Unimaze Platfomu. Vi kao korisnik UnimazeGo aplikacije, bilo da ste kupili nešto za vašu kompaniju ili ste bili na poslovnom ručku  dobijeni račun vrlo lako može proslediti ka Unimaze Platformi kroz tri jednostavna koraka:

  • Fotografisanje računa direktno iz UnimazeGo-a
  • Popunjavanje osnovnih informacija: broj računa, troškovni centar, valuta, iznos računa
  • Slanje

Na osnovu ranije definisanih procesa, tako uslikan račun sa dodatnim informacijama će biti obrađen i u zavisnosti od ishoda podaci sa tog računa će biti prosleđeni u vaše ERP rešenje. Čak i da niste ranije definisali procese za odobravanje, poslati račun iz UnimazeGo-a će biti identifikovan kao ulazni dokument koji će vaši zaposleni moći da vide i obrade.

UnimazeGo i ostala Unimaze rešenja

UnimazeGo je namenjen postojećim korisnicima Unimaze Platforme – našeg sveobuhvatnog rešenja za razmenu i upravljanje e-fakturama i e-dokumentima. Kako bi još više automatizovali proces obrade računa troškova preporučujemo upotrebu Unimaze Auto Coder-a koji pomaže u automatizaciji dodele troškovnih centara i konta za sve primljene račune kao i Unimaze Approver-a uz pomoć kog možete definisati proces odobravanja e-faktura koji može uključivati i pravila koja se primenjuju u zavisnosti od iznosa računa ili dobavljača.

Pročitajte i:  PC Press video: SaaS rešenje za razmenu eFaktura sa celim svetom! | Irena Josipović i Emin Devlić, Unimaze

Za više informacija, posetite www.unimaze.com/sr.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *