Upravni odbor GTC-a imenovao nove članove

Nadzorni odbor kompanije GTC imenovao je Peđu Petronijevića na poziciju glavnog direktora za razvoj i Janoša Gardaija za glavnog operativnog direktora.

PCPress.rs Image
János Gárdai

Novoimenovani direktor razvoja i član Upravnog odbora GTC-a, Peđa Petronijevć pridružio se Grupaciji 2008. godine kao tehnički direktor za Srbiju. Od 2012. godine kada je unapređen u generalnog direktora, gospodin Petronijević je uspešno nadgledao rast portfolija. Tokom njegovog mandata, GTC je završio izgradnju 10 poslovnih objekata u Beogradu, uključujući FortyOne, Green HearHeart i Ada Mall, moderni tržni centar u srcu Beograda. Peđa Petronijević je takođe nagrađen priznanjem za najboljeg lidera 2017. godine na CIJ Avards Serbia & SEE 2017. Pre GTC-a, bio je odgovoran za poslovanje kompanije Mercury Engineering u Srbiji. Svoju profesionalnu karijeru započeo je kao projektni inženjer na jednom od najvećih projekata u Gaboroneu, u Bocvani. Diplomirao je mašinstvo na Univerzitetu u Beogradu.

Janoš Gardai, novi glavni operativni direktor i član uprave u GTC-u, započeo je svoju karijeru 1996. godine kao finansijski analitičar u Autovill Rt. Između 1997. i 1999. godine radio je kao finansijski kontrolor i menadžer za izveštavanje u ERECO Rt. Nakon toga, Gardai se pridružio White Star Real Estate (AIG/Lincoln), gde je poslednje 22 godine bio uključen u sve aspekte poslovanja nekretninama na različitim pozicijama, počev od direktora finansija, preko direktora razvoja i generalnog direktora do glavnog partnera za tu zemlju. Upravljao je i nadgledao rad mađarske kancelarije, bio uključen u razvoj, upravljanje imovinom, kao i akvizicije i nove poslovne mogućnosti. Tokom godina, upravljao je raznim investicijama ukupne vrednosti 400 miliona. Gardai je diplomirao na Fakultetu za korporativno računovodstvo na Visokoj školi za finansije i računovodstvo.

PCPress.rs Image
Peđa Petronijević

Drago mi je što mogu da poželim dobrodošlicu dvojici novih izvanrednih članova Upravnog odbora GTC-a: Peđi Petronijeviću i Janošu Gardaiju, koji su na pozicijama glavnog direktora za razvoj i glavnog operativnog direktora. Peđa će podržati dalji razvoj naše kompanije, a Janoš će nadgledati operativne aktivnosti. Ova imenovanja su zasnovana na njihovom opsežnom iskustvu na vodećim pozicijama i ogromnom poznavanju tržišta. Uveren sam da će GTC ojačati svoju poziciju u regionu Centralne i Istočne Evrope i postići dalje uspehe sa njima u odboru – prokomentarisao je Yovav Karmi, predsednik Upravnog odbora GTC-a.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: